بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
عزیزم میتونم بپرسم تیکتون چیه خودم خیلی چشامو روی هم فشار میدم
چندتا تیک مختلف دارم یکیش ناخداگاه میپرم هوا و دستم میره جلو صورتم که برای این تیک شده دستم خودکار باشه و صورتمو زخم کنه. یکی دیگع از تیکام اینه که گردنم یهویی به بدترین حالت به سمت راست یا چپ کج میشه و حتی صدای استخونام رو هم میشنوم و درد بدی میگیره. و یه تیک دیگمم اینه ک یهو تو جام سیخ میشم و کل بدنم تیر میکشه و چشام اشک میاد و شوک میشم
به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
چندتا تیک مختلف دارم یکیش ناخداگاه میپرم هوا و دستم میره جلو صورتم که برای این تیک شده دستم خودکار ب ...
کاش بری پیش مشاور
منم خیلی اذیت میشم اکثرا چشم درد و سردردم