2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا

41 بازدید | 9 پست

دیروز منتظرای بچه جوونا گناها نمازا روزه ها ازدواج مسنا کل نی نی سایتیا کل ادثای دنیا سر دیگ نذری هم زدم براتون نادعلی زیارت عاشورا دعای توسل حدیث کسا رو خوندم فوت کردم روش با بعضی از سوره های جز سی و صلوات و ایت الکرسی❤🫂

لطفا حاجت روا شدین بهم بگین خوشحال میشم میشه شما هم برای زهرا دعا کنین قبول شه کنکور 

@مامان،مهدیار ان شاءالله مهدیار زودتر خوب بشه

@درمسیرخدا  

@eliott93 ان شاءالله زودتر مامان شی‍ 

@مائده6525221  

@الماس1400  

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

مرسی گلم خدا خیرت بده انشالله صد برابرش برکتش وارد زندگیت شه😘

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مرسی گلم خدا خیرت بده انشالله صد برابرش برکتش وارد زندگیت شه😘

مرسی عزیزم فدات بشم من الهی 🫂💙بیا بغلم

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهلای مهربون و خوش قلب، بنده خوب خدا.... فرشته مهربون❤️میبوسمت، خیلی ممنونم، الهی هزار برابرش برگرده تو زندگیتون... فراوانی خیر، برکت،سلامتی، خوشبختی🤲🏻

بروی چشم حتما خبر حاجترواییمو بهتون میدم🙏🏻🌹

امشب برای حاجترواییتون یس میخونم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
مهلای مهربون و خوش قلب، بنده خوب خدا.... فرشته مهربون❤️میبوسمت، خیلی ممنونم، الهی هزار برابرش برگرده ...

مرضیه جووون حالتون خوبه دلم براتون تنگ شده بود قربون شما برم ک من🫂💙ب من شما همیشه میگین برای بخششتون دعا کنم دعا کردم خدا ببخشه و حاجتتون بده🤍😍🙏🏻وااای مرررسی میشه ب نیت قبولی زهرا بخونین و زینبم دعا کنین🥲💙🫂اخه خیلی دلم براش تنگ شده راستی اسمتون هم تو نماز شب نوشته بودم😁همچنین مهنا دخترتون و پسرتون محمد

مرسی عزیزم فدات بشم من الهی 🫂💙بیا بغلم

خدانکنه عزیزی دلی 😘😘  چ آرامشی 😉

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مرضیه جووون حالتون خوبه دلم براتون تنگ شده بود قربون شما برم ک من🫂💙ب من شما همیشه میگین برای بخششت ...

خیلی ممنونم مهلا جون❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

باشه چشم🌹

خیلی گُلی🦋💐❣️

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

سلام مهلا جان قبول باشه عزیزم 

بی نهایت ازت ممنونم خواهر جون خدا خیرت بده 🥺💞

چشم حتما ان شاالله که سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید و حاجت روا باشید💖🙏 

پنج مرتبه حمد میخونم هدیه به امام زمان برای حاجت دلتون 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام مهلای خوش قلب و  مهربونم خیلی ممنونم گلم مرسی که همیشه به یادمی 😍😍😍نذرتون قبول باشه عزیزم 😘😘😘ان‌شاءالله خیر و برکت دعاهات برگرده به زندگیت 🤲✨🤲 

ان‌شااالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی گلم🤲

ان‌شاءالله زهرا هم قبول شه تو رشته مورد نظرش🤲 

و همچنین زینب هم به همه خواسته هاش برسه 🤲 

۱۴ صلوات فرستادم و حمد خوندم و چهار قل 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙