2777
2789

من و رفیقم دنبال کار بودیم یه کار پیدا کردم فقط یه نفر میخاست من نرفتم رفیقمو فرستادم دوست داشتم اون بره

فرداش من یه کار دیگ پیدا کردم برای خودم و رفتم صحبت کردم اوکی شد

شبش زنگ زدم رفیقم ک بیاد پیش من چون اونجا محل کارش یه پسره بود خیلی عوضی بود نمیخاستم رفیقم اونجا باشه

با کلی التماس و خاهش قبول کرد بیاد پیشم چون دو دل بود راضی نمیشد

فرداش ک من میخاستم برم محل کارم بهش گفتم تو نمیخاد الان همراه من بیای من خودم میرم صحبت میکنم راضیش میکنم توام بیای بعد ک راضی شد زنگ میزنم بیا اونجا اگ راضی نمیشد میگشتم واسش خیلی سریع یه کار اوکی میکردم ک بی کار نمونه

بعد قبل اینک من برم این ب من نگفت گرفت ب مرده صاحب کارم زنگ زدو صحبت کرد اون گفت بیا ولی فقط یه نفرتون قبول میکنم ببینم کدوم کارش بهتره

ادامه پست بعد

ولی این رفت اونجا توی مغازش نشست و بهم زنگ زد گفت ک اره زنگ زدم و اینجوری گف مرده ک بیا الان اونجام

من بهش گفتم مگ نگفتم نیا و بزار خودم صحبت کنم و چرا ب حرفم گوش ندادی اون وقتی گفت یه نفر تو میزاشتی من برم اگ قبولم نکرد بعد تو برو ب مرده میگفتی ن اول دوستم بیاد اگ قبولش نکردین من میام اما الان این اشتباهش رو گردن نمیگیره وقتی ام اون روز دوتایی کار کردیم رفیقم رو قبول کرد اما من ناراحت نشدم فقط از اون کاری ک کرد اونجا رفت ناراحت شدم

اما الان میگ من اشتباهی نکردم مرده گفت بیا منم رفتم

خب شما بگین من حق دارم ناراحت بشم یا اون کاری نکرد و من الکی ناراحتم؟ 

بعد میگ من رفتم اونجا بهت زنگ زدم گفتم

من گفتم باید قبل اینک بری اونجا ب من میگفتی و حتی من گفته بودم همراهم نیا

و اصلا الانم ب حرفم گوش نمیده همش میگ قضاوتم میکنی و من گناهی ندارم

من مقصر هستم و اشتباه فکر میکنم یا اون مقصره و نباید زنگ میزد و میرفت؟؟ 

خاهش میکنم کمکم کنین💔

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه واسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر جان اگر راضی نیستی بگو پاک کنم پیامَم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه واسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر جان اگر راضی نیستی بگو پاک کنم پیامَم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

چرا ریز به ریز مسایل زندگی و خصوصا کارت رو با ایشون هماهنگ میکنی دختر خوب؟؟

الان متوجه شدی که اون قدری که تو برای اون ارزش قائل هستی و به فکرش هستی اون نیست؟؟

هیچوقت تمام خودت رو برای کسی نزار

عزیزم حق با تو هست احتمال میدم خیلی از خودگذشتگی کردی در حقش پرتوقع شده و شما رو زیر پا میزاره

اره گلم من اینارو بهش گفتم اما اصلا حرف گوش نمیده و اشتباهشو گردن نمیگیره و میگ تقصیر منه و خودشو بی گناه جلوه میده

طولانی بود و درست متوجه نشدم.

ولی اینو بدون ،نرو دنبال رفیق بازی که از پشت خنجر میخوری ،با کسی صمیمی نشو و همه مسائلتو نگو.

همون به ظاهر رفیق میشه بلای جونت.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

چقدر در حقش خوبی کردی. 

لازم نیست انقدر خودتو اذیت کنی برا کسی که فقط به فکر خودشه. 

امیدوارم یه کار خیلی بهتر پیدا کنی فقط دیگه دوستت رو با خودت همراه نکن 😘

بذار همونجا باشه و بیشتر از این مانع پیشرفتت نشه

اره گلم من اینارو بهش گفتم اما اصلا حرف گوش نمیده و اشتباهشو گردن نمیگیره و میگ تقصیر منه و خودشو بی ...

از این به بعد کار خودتو کن و از جزئیاتش توضیح نده به هیچکس

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...