دوستان عزیزم تورو خدا آرومم کنید پدرم یه هفته س فوت کرده سه روز به مادرم میگفت قفسه سینه م درد میکرد ولی مادرم توجه نکرد یا فکرش رو نمیکرد قلبش باشه تورو خدا بیاین بگین روح چی میشه بابام کجاس کجا رفته
فکر کردن بهشم گناهه بجای فکر کردن به خودکشی براش خیرات کن وصدقه بده ونماز وقران بخون
منم پدراز دست دادم ودرکت میکنم
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
کار خدا بود که پارسال برای اولین بار زندگی پس از زندگی رو همه قسمت هاشو تماشا کردم و اینقدر علاقه مند شدم که فصل های قبلیشو هم تو نت نگاه کردم و چند ماه بعد پدرم به رحمت خدا رفت و چون اطلاعات زیادی از مرگ به دست آورده بودم زجه نزدم خودمو خیلی داغون نکردم چون نمی خواستم پدرم عذاب بکشه و از اون موقع که فوت شده حتی ثواب جارو برقی کشیدنمو بازی کردنم با بچمو هم تقدیمش میکنم . همیشه برای دعا میکنم و چند ماه بعد فوتش اومد تو خوایم و بغلم کرد و تشکر کرد.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
ممنونم از همه تون اما این حرفها رو همه تو مراسم ختم بهم زدن چن سال پیش خواهر جوونم رو هم از دست دادم و اوضاع احوالم خوب نیست بیشتر از همه ی اینها دنیال یه راه حل یا مشاوره هستم تو این یک هفته حس پاهام رو از دست دادم و متاسفانه پاهام حسی ندارن و بسختی راه میرم مشاوره یا متخصص مغز و اعصاب خوب میخام نمیدونم فقط لین بحران بگذره یا خودم رو راحت کنم