2777
2789
عنوان

حرف زدن

58 بازدید | 10 پست

بچه ها یه سوال دارم  توی دانشگامون 

یه پسره هست که وقتی باهم همکلاسی بودیم ۲ماه با من نشده بود حرف بزنه حتی یه بار اومده بود بغل من نشسته بود ولی باهام صحبت نکرده بود

تا اینکه سر امتحان یه پسره اومد بغل من نشست من به اون گفتم اگه درس خوندی  به منم برسون بعد همون پسره ام جلو اون پسره نشسته بود 

من که این حرفو زدم برگشت یهو با لبخند گفت ببین مراقبا میذارن بهت برسونه یا مراقبا میذارن تقلب کنی یادم نمیاد دقیق چی گفت ولی همچین چیزی گفت 

به نظرتون چرا این ادمی که با من حرف نمیزد یهو برگشت این حرفو بهم زد؟

من خودمم با اون حرف نزدم که با اون یکی پسره حرف زدم

خب الان انتظار داری بگیم مجنونته؟؟

یه آدمه خواسته یه نظری بده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب الان انتظار داری بگیم مجنونته؟؟ یه آدمه خواسته یه نظری بده

من کی همچین حرفی زدم😐

من میگم وقتی با اون ادم حرف نزدم چرا یهو اون پرید وسط این حرفو زد خودشم همچین ادمی نه با من نشده بود حرف بزنه

من کی همچین حرفی زدم😐 من میگم وقتی با اون ادم حرف نزدم چرا یهو اون پرید وسط این حرفو زد خودشم همچی ...

چون خواسته نظر بده خیلی سخت نیست مسئله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چه نظری😐 بگه مراقبا نمیذارن تقلب کنی نظره🤦‍♀️

بله نظره یه جمله ست،یه حرفه