هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچوقت دل نمیشود.
یه دختر بساز و همراه پیدا کن با خانواده خوب ، کسی که چشم و دلش سیر باشه و کمبودهای خانه پدری رو نخاد خونه شوهر جبران کنه ، کسی که با انصاف باشه و شوهر رو غول چراغ جادو نبینه.
والا من دختر پر توقع نه دورم دیدم نه تو این سایت دیدم فقط گیر سه پیییچ دادین دخترا پرتوقع ان فلانن کجا پر توقع هستن آخه والا دختری که پسر و بخواد حاضره با کمترین شرایط ممکن زنش بشه منتهای مراتب این پسرها هستن که تکون نمیدن به خودشون یه سوئیت اجاره کنن بعد لنگاشون و میندازن رو هم و انگ پر توقع بودن میچسبونن به دخترا
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
دخترخاله شوهرم تازه عقد کرده حسابدار یه اداره هست ولی با همسرش توافق کردن مجلس نداشته باشن جهاز چیزای ضروری حتی مبلم نمیخرن ولی با وام ازدواجشون و پس انداز شوهرش یه خونه کوچیک تو منطقه خودشون خریدن البته فعلا به علت کمبود مالی یکساله رهن کامل دادن تا آینده چی بشه من خودم کارشونو تایید میکنم تو این شرایط اقتصادی ولی دیگه هر زوجی یک ایده و طرز فکری دارن
فق ی مرد خوش هیکل قد بلند خوشتیپ خوشگل خوش اخلاق با شرایط مالی متوسط که خونه و ماشین و خرج ومخارج عروسی داشته باشه میخان
خاسته زیادی نیس☹
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺