2777
2789
عنوان

چیکار کنممممم😑😑😑😑

111 بازدید | 6 پست

بچها من نامزد دارم نمیزارن برم سرکار میگه هرچی میخوای به خودم بگو خودم نوکرتم هستم دوست داره برام خرج کنم ولی من یه اخلاقی دارم وقتی از کسی پول میگریم یا کسی برام خرج می‌کنه انگار فحشم میدن خجالت هم میکشم انگار شرمم میشه حتی از خانوادم بزور پول میگرفتم چیکار کنم فقط من اینجوریم یا شمام هستین؟

به نامزدمم نمیشه بگم ازم ناراحت میشه چجوری حالیش کنم😑💔

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚

کاریش نمیشه کرد

ازش بگیر وقتی خودش اینجوری میخواد

مثلا بگو ماهی سه تومن یا بیشتر واسم بریز

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبول کن و کار نکن و بذار آقا تامین کندت

خوب همین دیگه میگم انگار فحشم میدن از کسی پول میگیرم قبلا میرفتم سرکار اما الان نمیشه 

کاریش نمیشه کرد ازش بگیر وقتی خودش اینجوری میخواد مثلا بگو ماهی سه تومن یا بیشتر واسم بریز

نمیشه اصلا هی میگم این دعفه فلان چیزو میخوام بهش میگم ولی نمیتونم نمیدونم چرا خوشم نمیاد 

خوب همین دیگه میگم انگار فحشم میدن از کسی پول میگیرم قبلا میرفتم سرکار اما الان نمیشه 

به مرور عادت می‌کنی...

ولی اگر دوست داری کار کنی به همسرت بگو برای کمک تو خرج و... می‌خوام کار کنم...

قبول نکرد، توام خودتو با شرایط جدید وقف بده

به مرور عادت می‌کنی... ولی اگر دوست داری کار کنی به همسرت بگو برای کمک تو خرج و... می‌خوام کار کنم. ...

گفتم قبول نکرد میگه من اینجام زنم بره سرکار اخه😑