2777
2789
عنوان

دادزدن همسرم💔😔

676 بازدید | 34 پست

خانماهمسرمن مردخوبیه دوسم داره هرچی بخام تهیه میکنه هرجابرم هرلباس بپوشم چیزی نمیگه توکارخونه هم کمکم میکنه اماعصبی بشه طوفان میشه امروزبچم بردم حموم گفت میخام برم حیاط سوارموتوربابام بشم گفتم موهات خیس مریض میشی انقدگریه کردهمسرم صبرنداره پاشدبچه۲ساله روزد بعدبخاطرپشیمونی سرمن دادزدهمش تقصیرتوعه آدم نیستی کاش میزاشتی بره زدمش بگین مشکل ازمن یاهمسربیشعورم من مادرم نمیخاستم سرمابخوره الان آنقددلم شکسته خوبیاش یادم رفت میخام خفش کنم چکارکنم چه عکس العملی نشون بدم

دادش نعمته نداده اش صددرصدحکمته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بو دلی بالام کی دمیسن اوشاغین منظورون دی یا ارین؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

هیچی سرسنگین باش بفهمه اشتباه کرده 

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم همسرت بی شعور نیس بی اعصابه با هم فرق داره شما هم کاره درستی کردی نباید بره بیرون اصلا هیچکس حتی پدر نباید تو تربیته بچه دخالت کنه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

هیچی نگو. بزار ی کم بگذره خودش میاد سمتت

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
عزیزم همسرت بی شعور نیس بی اعصابه با هم فرق داره شما هم کاره درستی کردی نباید بره بیرون اصلا هیچکس ح ...

آخه بچه۲ساله زدن داره میتونست آرومش کنه یابیخیال بشه گریه میکردیادش میرفت

سرچی شماچکارکردی

بحث داشتیم دیر اومد دنبالم هوا برفی بود بهش زنگ زدم گفتم کدوم قبرستونی موندی چون چند ساعت ولم کرده بود تو خیابون کلی پیاده رفته بودم رسید شروع کرد داد وبیداد و تهدید فحش 

هیچی نگو. بزار ی کم بگذره خودش میاد سمتت

صددرصدهمیشه دادمیزنه بعدپشیمون میشه الان رفته تواتاق بخاطربچه حتمن گریه میکنه دست خودش نیست بی اعصابه اماتقصیرماچیه