2777
2789
عنوان

تنگ کردن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 144 پست
نه وزن زیادی کم کردم اینجور شدم  

یعنی زایمان طبیعی نکردی؟ با وزن کم کردن گ.... نمیشه اگر خیلی عضلاتت شله برو باشگاه ورزش کگل هم شنیدم خوبه جراحی لازم نداری حساس شدی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من انجام دادم...یزد...بیهوشی کامل میکنن.درد داره خیلی...بخیه هم داخلی و هم بیرونی مبخوری..چون دوتا زایمان سخت داشتم با تشخیص پزشک بیمه تکمیلی قبول کردن..و الان یک سال و نیمه عمل کردم و خیلی راضی هستم

با اجازه اسی 

خانوما به تاپیک اخرم سر بزنید لطفا 😊به کمک و تجربتون نیاز دارم♥

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
یعنی زایمان طبیعی نکردی؟ با وزن کم کردن گ نمیشه اگر خیلی عضلاتت شله برو باشگاه ورزش کگل هم شنیدم خوب ...

نه سزارین بودم .حوصله  باشگاه و ندارم .شاغلم هستم  یهویی می‌خوام درستش کنم بره 

یکیو میشناسم موقع زایمان دکتر براش عمل تنگ کردنو انجام داد راضیه چندسال پیش البته

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

تهران انجام دادم. 

بیهوشی کامل

اصلا دردنداشت

نقاهتش سخته، باید قدمات خیلی خیلی کوچیک باشن، پله نباید بری، فقط توالت فرنگی، 2ماه اول خیلی مواظبت میخواد،.... ولی ارزش داره، من که راضی ام، 

دکتر ویدا یوسفیان 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.