2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی مورچه 🐜 چیه که کله پاچه ش باشه  آخه یه تریلی مورچه لازمه روغن بگیری 😅 اندازه یه شیشه& ...

😆😆😆😆

آنلاین شاپ لباس زیر و لباس خواب دارم اگه خواستین دیدن کنین 🙌🏻🥲🌱
عزیزم من لیزر انجام دادم موها از بین رفت با این که سالها درگیرش بودم با لیزر رفع شد

شما احتمالا مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان نداشتی وگرنه اگه داشته باشن لیزر کنن باز برمیگرده 

شما احتمالا مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان نداشتی وگرنه اگه داشته باشن لیزر کنن باز برمیگرده 

چرا اتفاقا پلی کیستیک بودم ولی با دارو رفع نشد لیزر کردم خوب شد الان دو سه ساله راحتم

من که میگم این روغن مورچه نیست 😂 معلوم نیست چه کوفتی به اسم مورچه 🐜 نگون‌بخت دارن  قالب میک ...

وقتی نظرتو دیدم یکم فکر کردم دیدم واقعا درست میگه چرا خودمون تاحالا به این نکته توجه نکرده بودیم اصلا مورچه چقدره که بخواییم روغن ازش بسازیم😐😐😐😐برای ی شیشه روغن ۱کامیون مورچه باید بکشن

چرا اتفاقا پلی کیستیک بودم ولی با دارو رفع نشد لیزر کردم خوب شد الان دو سه ساله راحتم

منم پلی کیستیکم داره همینطور جاهای مختلف بدنم موی زائد درمیاره و روز به روز اضافه میشن 💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792