2777
2789
اشنا غریبه؟ زمانش رو میتونی حس کنی؟ ممنون

متاسفانه حسشون نمیکنم 

ولی خیلی خیلی غریبه نیس اشنا یا فامیلم نیس حس میکنم چندباری میبینیش 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
عزیزم میشه اینو بگی  امسال سال خوبیه واسم؟ رازم لو میره؟

سال خوبیه البته اتفاقای بدیم توش داره 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال خوبیه البته اتفاقای بدیم توش داره 

اینو لطفا بگو رازم لو میره؟

مرسی حوابمو دادی❤

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اینو لطفا بگو رازم لو میره؟ مرسی حوابمو دادی❤

اگه به کسی گفتی که فامیله و یه هنوان رازدار گفتی احتمالش زیاده لو بره یا امسال یا سال دیگه 

اگه به کسی نگفتی نمیفهمن

اگر به دوستات گفتی باید مراقبت کنی کسی نفهمه

اگه به کسی گفتی که فامیله و یه هنوان رازدار گفتی احتمالش زیاده لو بره یا امسال یا سال دیگه  اگ ...

به دوستم گفتم 

یعنی لو نمیده؟

مرسی 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
به دوستم گفتم  یعنی لو نمیده؟ مرسی

نه لو نمیده اگه واقعا دوست صمیمیت باشه 

ولی ممکنه هنگام چت کردن اینا پیامی چیزی راجبش بنویسه و کسب ببینه بخاطر همین میگم مراقب باش یا مثلا ممکنه اگه مدرسه یا دانشگاه میری گوشه جزوه ات یا کتابت بنویسه و همزمان که تو میخونی یکی دیگم بخونه

نه لو نمیده اگه واقعا دوست صمیمیت باشه  ولی ممکنه هنگام چت کردن اینا پیامی چیزی راجبش بنویسه و ...

اره درست میگی باید حواسمو بیشتر جمع کنم

مرسی ازت

میشه بگی پسر عربه ازم خوشش اومده؟  خصوصیات اخلاقیش هم میشه بگی

ازت خوشش میاد ولی عاشق شدی نیس زمان میبره تا عاشق بشه تو هم باید دلشو ببری

بنظرم غرتیه و اهل کار کردنه

تا حدی مهربونه مغروره ولی غرورش کاذب نیس