2777
2789
دقیق تر بگو

حس اونی که دوسش دارم چیه؟

زمان ازدواجم یا مشخصات طرف مقابل رو میتونی حس کنی؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

بنظرت چقدر دیگه آشتی میکنیم؟ کی ازدواج میکنیم؟ 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
بعد هفت  یعنی هفت ساعت یا هفت روز یا هفت هفته  بیشتر از این طول نمیکشه

عزیزم میشه منم بگی تروخدا 

آرینا هستم مادرم پریسا 

طرف نوید مادرش زمانه 

آشتی داریم این هفته برمیگرده؟ 😔😭

دعاها رو شوهرم اثرمیکنه و شوهرم آدم میشه. ممنون ک جواب میدین

مونده دعا رو کی بنویسه اگه یه رم.ا.له خب باشه معلوم نیس اگه رم...ال خوبی باشه اره اگه نه که ممکنه شرک و گناه بیاره تو زندگیت 

اگه از یه اخوند کمک بخوای موفق میشی

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
حس اونی که دوسش دارم چیه؟ زمان ازدواجم یا مشخصات طرف مقابل رو میتونی حس کنی؟

حس طرف رو نمیتونم بفهمم 

ولی شاید همسرت قیافه متوسط داشته باشه و قد ۱۷۰ و خورده ای از نظر لاغری هم میشه گفت هیکل متوسط روبه خوب داره نه زیاد ورزشکاری ولی مثلا شونه های پهن

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
حس طرف رو نمیتونم بفهمم  ولی شاید همسرت قیافه متوسط داشته باشه و قد ۱۷۰ و خورده ای از نظر لاغر ...

اشنا غریبه؟

زمانش رو میتونی حس کنی؟

ممنون

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
بنظرت چقدر دیگه آشتی میکنیم؟ کی ازدواج میکنیم؟ 

اگر دوست یا نامزد بودین بزودی حداکثر تا یک ماه و نیم دیگه اشتی میکنین 

در مورد ازدواج نظری ندارم

اگر دوست یا نامزد بودین بزودی حداکثر تا یک ماه و نیم دیگه اشتی میکنین  در مورد ازدواج نظری ندا ...

ممنون گلم‌نامزد بودیم محرم بودیم یکم قبل عقد رسمی یهو همه چی بهم ریخت و جدا شدیم‌

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
عزیزم میشه منم بگی تروخدا  آرینا هستم مادرم پریسا  طرف نوید مادرش زمانه  آشتی داری ...

این هفته نه 

نمیخوام دلتو بشکنم ولی حس نمیکنم به این زودیا باشه 

من فا..لگیر یا چیزی نیستم فقط حسیاتمه ممکنه خیلی زود برگرده 

میتونی از خدا کمک بخوای از ته دلت ازش بخواه

فک کنم خدا با من قهره وگرنه برات دعا میکردم

این هفته نه  نمیخوام دلتو بشکنم ولی حس نمیکنم به این زودیا باشه  من فا..لگیر یا چیزی نیس ...

عزیزم میشه اینو بگی 

امسال سال خوبیه واسم؟

رازم لو میره؟

تازگیا فهمیدم باردارم. بچه سالم بدنیا میاد؟ جنسیتش چیه. 

حسم میگه پسره ایشالا که سالم باشه مراقب خودت باش سعی کن به حرفای پزشکت ریز به ریز گوش بدی