2777
2789

ما با مادرم اینا و مادر شوهرم اینا همه تو یه محلیم ده دقیقه فاصله اس تا خونه ی هردوشون 

خانواده ی شوهرم اصلا نمیان خونمون چی بشه ماهی یبار یا شاید دو ماهی یبار اونم چند ساعت برای شام میان و میرن هیچوقت واسه خواب نمیمونن

ولی خانواده ی خودم قبلا که پدرم زنده بود(پدرم چند ماهی هست فوت کرده) بخاطر مریضی بابام که نمیتونست زیاد بیاد و بره میومدن و چند روزی خونمون میموندن الان که دیگه پدرمم نیست بازم میان و چند روز چند روز میمونن با اینکه فاصله ی خونه ی ما تا خونه ی مادرم اینا ده دقیقه اس دیگه شوهرم صداش دراومده میگه برای چی میان چند روز میمونن خودمم خیلی خجالت میکشم و معذب میشم نمیدونم چیکار کنم چجوری به مامانم بگم که ناراحتم نشه

واقعا درک نمیکنن😔 دارم اذیت میشم

موقعیتتون رو به مادرتون بگین  عزیزم  و بگید که همسرتون خسته اس از کار میاد و … مثلا میخ ...

خب درک نداره اگه درک میکرد که خودش متوجه میشد مثلا دو روز پیش اینجا بودن دوشب موندن دوباره دیشب اومدن صبح شوهرم رفته سرکار پیام داده که اگه میخوای با خانوادت زندگی کنی برو خونشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درک نداره اگه درک میکرد که خودش متوجه میشد مثلا دو روز پیش اینجا بودن دوشب موندن دوباره دیشب اومد ...

والا راس میگه اذیت میشه شوهرت 

خب بهونه بیار وقتی میان میخوان بیان 

بگو بیرونم کار داریم و…