2777
2789
عنوان

انرژی مثبت 😊

142 بازدید | 12 پست

هر چی که حالتونو خوب میکنه بگین شاید کسی حالش گرفته باشه روش تاثییر گذار باشه مثلا من به نظرم گل طبیعی داشتن تو خونه باعث میشه انرژی منفی کمتر بشه

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم ریخته بودن خونه باعث میشه ادم بی حوصله بشه یا برعکس اگه کم حوصله باشیم تمیز کاری کنیم حتما یه تاثییری تو حالمونو بهتر کنه داره

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
پیاده روی عالیه  امشب برید پیاده روی حالتون خوب میشه

اره منم با پیاده رویی خیلیییی حالم خوب میشه حتی اگه مشکلم خیلی زیاد باشه انگار یادم میره کلا

دوتا فرش ایرونی دارم خیلی قشنگن تراسم رو خیلی دوس دارم و اشپزخونم یه گوشه ای هستش که قهوه ساز گذاشت ...

اینجور که تو تعریف کردی من ندیده خوشم اومد😍😅

اگه موقعیت خرید دوچرخه دارین خیلییی خوبه مخصوصا تو هوا بهار اونم صبح

قربونت برم❤ چندتا تاپیک اینجوری زدم منتها انگار همه عاشق انرژی منفین نمیدونم چرا

اره دقیقا اینقدر دنبال انرژی منفی هستن مثلا خیانت بحث مادرشوهر خب دنبالش میرین میشه دیگه 

بعد جالبیش اینه دوس دارن همش دروغ بشنون اخه چه لذتی داره 

وای حرف ولمو میزنی هر پستی که  اخرش مشخص میشه دروغ یا اصلا یه حسی به ادم میگه طرف داره ذهنیتشو میگه کلی کامنت داره خب چرا دنبال انژی بد هستیم چرا دنبال حال خوب نمیگردیم طرف با خونواده همسرش مشکل داره هی پست منفی میخونه خب بدتر ذهنیتش نصب به اونا بدتر میشه نمیدونم چرا ماها اینجوریم 

وای حرف ولمو میزنی هر پستی که  اخرش مشخص میشه دروغ یا اصلا یه حسی به ادم میگه طرف داره ذهنیتشو ...

بله عزیزم متاسفانه الان ببین تو تاپیک شما چند نفر اومدن تو تاپیک های مادرشوهر و فلان و اینا چقد

من سه ساله خواننده خاموشم اصلا انقدر اینجا خاله زنکی نبود

بله عزیزم متاسفانه الان ببین تو تاپیک شما چند نفر اومدن تو تاپیک های مادرشوهر و فلان و اینا چقد من ...

من خودم از قبل مرگ می می ناز عزیز اینجا خواننده خاموشم...وقتی یکی میاد میگه گوشی شوهرمو هک کردم طرف میاد میگه من اصلا به همسرم شک ندارم ولی بهم میشه یاد بدین چجوری میتونم خب چرا تمام تلاشتو میکنی یه چیز بد از همسرت ببینی چرا دنبال تنشین همش اینقدر جامعه اینجوری شده دیگه لذتای زندگی رفته قبلا با خرید یه جوراب خوشحال بودیم الان چی ....