2777
2789
عنوان

بابای روانیم

1114 بازدید | 48 پست

معذرت میخام اینجوری میگم...

ولی بابام واقعا روانیه الان سر هیچی از 2 روز پیش تاحالا باهام قهره

صبحش تو ماشین بودیم داشتیم میرفتیم مدرسه یهو داد زد دیگه با من حرف نزن من بابات نیستم

منم هیجی نگفتم...

حالا اصلا باهام حرف نمیزنه

تازه بم قول داده واسم گوشی جدید بخره حالا حای جوابمو نمیده 

حدود 6 ماه میگذره ازینکه قول داده بود

میگف ترم اول اگه نمره ات بالای 19 شد برات میخرم و معدلم شد 19.73

واقعا حالم داره ازش بهم میخوره:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

♡ احتمالا گندی زدی فهمیده الکی ک کسی با کسی قهر نمیکنه😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

سر یه گوشی نخریدن

شاید دستش تنگه خودشم خجالت میکشه نمیتونه بع قولش عمل کنه 

هررفتاری داشته باشی فردا بچت باهات داره 

واقعا به چشم میبینم که میگم 

کاش یکم بچه بهتری باشی براشون

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

طبیعیه تو سن تو ادم با بهترین بابا هم بحثش میشه

یه دیقه عاشق باباتی یه دیقه حالت ازش به هم میخوره

ولی بابات اینجوری نیستا اون میگه این حرفو ولی ته دلش چیزی نیس

برو معذرت خواهی کن اگه سختته پیام بدی حرف نزدن فقط شمارو از هم دور میکنه❤

شاید الان شرایط خرید ندارن گفته باهات قهر کنه تا شرایطش مهیا بشه 🤭

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

😂😂😂😂😂اسی بابات بهت گفته بود ۱۹شی گوشی میخرم دیده نوزدهم رد کرده معدل واس اون هنگه الان بخاطر قولی ک داده انگار تصورشم نمیکرد ک ۱۹بشی😂😂الانم دادو بیدادو قهرکردناش بخاطر باختنشه😂😂داره رد گم میکنه😁😁

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
چون داده نخریده اینجوری میگی؟خدا. قهرش میاد  نگو اینطوری

خیلی اذیتم میکنه همیشه

تا یچیزی ازش میخام سریع یه دعوا درست میکنه که برام نخره و بهونه میاره با اینکه وضعیت مالیمون اصلا بد نیست

😂😂😂😂😂اسی بابات بهت گفته بود ۱۹شی گوشی میخرم دیده نوزدهم رد کرده معدل واس اون هنگه الان بخاطر قو ...

دقیقااا

الان خیلی از ترم اول میگذره هر وقت میگفتم گوشی کو میگف مثلا دیروز 2 دیقه زیاد با دوستت حرف زدی عقب افتاد اصن حالشبد

نگران نباش تنها نیستی

بابای منم همینجوریه نه تنها با من بلکه با مامانم و خواهرمم همیشه سر دعوا داره و بددهن و عصبیه

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"