2777
2789
عنوان

انسانی

159 بازدید | 21 پست

سلام کسای که انسانی خوندن یعنی این موندخ که توی این چن سال تحصیل که کردن توی درساشون ضعیف بودن ؟

من میخوام برم انیانی اون دوستامی که میرن تجربی انقد عار میدونن که البته خانواده شون را همو راضی نکردن به تجربی ولی خلاصه من که میگم میرم انسانی انقد خودشونو میگیرن و میگن ما بمیربم انسانی نمیریم

این مشکل جامعه ماست که استعداد و پشتکار درس خوندن تو هرکی دید هولش داد سمت تجربی

و نتیجش شد این 

از نظر اقتصادی و غیره انقدر ضعیفیم! 

در صورتی که باهوش ترین افراد باید برن رشته انسانی

(من خودم انسانی نخوندم جبهه نگیرید لطفا) 

این مشکل جامعه ماست که استعداد و پشتکار درس خوندن تو هرکی دید هولش داد سمت تجربی و نتیجش شد این&nbs ...

خواهر  خودمم تحربی ولی میگه بهتره بری انسانی .انیانی نسبت به تجربی خلوته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربی رقابت زیاده من خودم به دخترام گفتم برین ریاضی انسانی ولی قانع نشدن تیز هوشان هم درس میخونن ولی خداییش سخته ،خدا به همه کمک کنه انسانی خیلی هم سخته و عالیههه صبر کن اونایی که چندسال تو تجربی پشت کنکور موندن دوباره میان انسانی .

خواهر  خودمم تحربی ولی میگه بهتره بری انسانی .انیانی نسبت به تجربی خلوته

اینطوری فکر کنی شانس قبولی تو ریاضی بیشتره پس باید بری ریاضی! 

فقط به علاقت فکر کن 

حتی اگه رشته ای با بالاترین آمار رو انتخاب کردی بدون برگ برنده دست توییه که علاقه داری و بخاطرش می‌جنگی

بقیه سیاه لشکرن

این مشکل جامعه ماست که استعداد و پشتکار درس خوندن تو هرکی دید هولش داد سمت تجربی و نتیجش شد این&nbs ...

دقیقا مشکلیه که الان با دوستم دارم...

من تجربی خوندم صرفا به خاطر علاقه شخصی

اما چیزی هست که اون بدرد تجربی و رشته های پزشکی نمیخوره و تو انسانی موفق تره

اما چیکار کنم که مشاور مدرسشون بش گفته برو تجربی تا استعدادت حیف نشه غافل ازینکه داره استعدادشو حیف میکنه

تجربی خوندن اصلا چیز باکلاسی نیستا اگه بری انسانی معنیش این نیست که درست خوب نیست یا هرچی 

نمیدونم کی همچین چیزیو اورد وسط

تجربی از درون خودمونو میسوزونه از بیرون بقیرو و همین و همین

میشه حرفایی بزنی که قانعش کنه؟توی تاپیکه الان...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

انسانی  ولی مشکل اینجاس که دهن مردمو نمیسه بست

مردم برا خودشون حرف بزنن

جواب خودتو جی میدی پس؟

بری سختی بکشی واسه چیزی که دوست نداری؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

دقیقا مشکلیه که الان با دوستم دارم... من تجربی خوندم صرفا به خاطر علاقه شخصی اما چیزی هست که اون ب ...

برای تجربی که توی مدرسه عادی لخونی معدل چن میخواد من نوبت اول زیاد نخوندم ۱۸شد 

دقیقا مشکلیه که الان با دوستم دارم... من تجربی خوندم صرفا به خاطر علاقه شخصی اما چیزی هست که اون ب ...

دقیقا داره بزرگترین اشتباه رو میکنه 

من کسی بودم که به هنر علاقه داشتم 

ولی تحت تاثیر کادر مدرسه و مشاور رفتم تجربی! 

چون منطقشون این بود حیفه از تیزهوشان بری هنرستان

و تجربی برای من شد عذاب!!! 

من به شدت استعداد درس خوندن داشتم ولی محتوای درسی تجربی برام عذاب آور بود

خستم می‌کرد 

دوست شمام دقیقا با همین مشکل ممکنه مواجه بشه 

اینکه فقط نگاه کنیم اوکی من دروس راهنمایی رو تونستم قوی بخونم پس بدون در نظر گرفتن استعدادم از پس تجربی بر میام بزرگترین اشتباهه 

و نا خواسته باعث میشه وسط راه جا بزنی، یه چیزایی رو دیگه در توان خودت نمیبینی! 

و در نتیجه میشی جز قشر خاکستری که فقط ظرفیت پر کرده 

استفاده کردن از استعداد همیشه با علاقه جواب داده 

طبق تجربه ی من😊

در هر حال انتخاب نهایی متعلق به خودتونه

موفق باشید 

دقیقا داره بزرگترین اشتباه رو میکنه  من کسی بودم که به هنر علاقه داشتم  ولی تحت تاثیر کا ...

مرسی واقعا از توضیحاتت