2777
2789
عنوان

جاری جدید

304 بازدید | 12 پست

فعلا رفتن خواستگاری جواب هم ندادن هنوز خانواده دختر ،ولی من چرا غمگینم دوس دارم جوابشون منفی باشه 😧😧😧یعنی حسادت میکنم درسته ؟ دختره قشنگه دیدمش متولد ۸۳ ،اینم بگم پدر شوهرم هر چی داره دست این برادر شوهرمه کارت حقوق ،زمین کشاورزی ،ماشین و همچی ،برادر شوهرم تمام وسایل رو خریده و در حال خریده نه حتما برای این دختر ها ،کلا برای ازدواجش، یخچال ,تلویزیون جارو برقی ،ماشین لباسشویی ،فرش و غیره ، من خودم ۶ ساله ازدواج کردم ولی خانواده شوهرم جارو برقی کهنه خودشون بهم دادن شوهرم واسم نخرید ،لباسشویم کهنه شوره ،گاز بدرد نخور چرا چون شوهرم داشت و نخرید الان من خیلی غصم گرفته ،تو رو خدا سرزنشم نکنید تا این موقعیت نباشید نمیدونید 

حسودی میکنی

خدابهت بده بنده به دردنمیخوره

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسودی میکنی خدابهت بده بنده به دردنمیخوره

😔😔 دردم پول نیست حتی وضع ما از برادر شوهرم شاید بهتر باشه ولی وقتی اختیار ندارم یه قاشق بدون اجازه شوهرم بخرم به چه درد میخوره 

همیشه برا همه بهترینا رو بخواه که به خودتم برسه بگو ایشالله همه، همه چی داشته باشن من هم داشته باشم ...

بازمن برای داشته هام شکرخدامیکنم ومیگم خدایاشکرت این نعمات روبه من دادی به همه بده به من بیشتربده

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
😔😔 دردم پول نیست حتی وضع ما از برادر شوهرم شاید بهتر باشه ولی وقتی اختیار ندارم یه قاشق بدون اجازه ...

اون بحثی دیگه است

تایپیک بااین مظمون بزن بیایم بحث

حالا هم عروس من از طلا گرفته تا وسایل خونه همه چی بهترینا براش کرده بودن وحتی مادر شوهرم یه گردنبند بزرگ خودشم بهش داده بود سرویس طلا والنگو براش کردن ک همه رو مادر شوهرم گرف منم یه نشون ویه سرویس ظریف ویه حلقه ظریف ک شوهرم خودش برام گرف نخواستم بهش فشار بیاد حالا هم عروسم برا کوچیکترین چیز حسودی میکنه ک چرا مثلا احترام خونواده منو بیشتر دارن یا چرا من میام پیششون غذا میخورم ویع سری چیزای بی اهمیت 😐والا اگر کم گذاشته بودن براش میگفتم کم گذاشتن حنی حسودی خواهرشوهرمم میخوره ک چرا براش فلان چیو خریدین برا من یا بچم نگرفتین