2777
2789
عنوان

لانه گزینی

95 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من امروز روز پریودم از چند روز قبل هی درد پریود میگرفت ول میکرد چن روز پیش یه بیبی چک زدم حاله انداخت دوتا دیگه زدم منفی شد قبل از موعدم بودم امروز ک موعدمه وقتی میرم دسشویی چن قطره خون قهوه ای قرمز میاد مثل پریودم نیس چون پریودام شدیده بنظرتون خون لانه گزینیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید صبر کنی اگه تا ۵روز خون زیاد نیاد لانه گزینیه

لانه گزینی خونش شدید مث پریودی نیست که پد رو پر کنه یعنی و قرمز پررنگ باشه؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من خودم گیجم بچه ی دومم و اقدام کردم هنوز یه هفته به پریودیم مونده ولی زیر شکمم دردپریودی داره  ...

ترو خدا دعام کنید سر این قضیه خیلی زندگیم داره تلخ میشه😔

نه لانه گزینی شدید نمیشه 

ببخشید برا دوستم میپرسیدم چون عقد میترسه البته یکبار پریود شده ها و روز موعد هم براش زیر ۲ بوده که دوساعت بعدش هم خونریزی داشته ولی هنوز استرس داره میگه نکنه لانه گزینی بوده🙁😂😂

نه بعضی وقتا بخاطر پایین بودن استروژن بدن قبل پریود لکه قهوه ای میوفته  

اها درسته 

دیگه بعد دوتا خونریزی سر موعد بارداری اتفاق نیفتاده درسته؟ چون قبلا دوماه پیش قرص اورژانسی خورده بعد همون رابطه ای که بهش مشکوکه حس میکنه حجم پریودی هاش تغییر کرده و برا همی میترسه باورت میشه ۴ تا ازمایش بتا هم داده آخریش هم ۰/۱ بود بتاش 

هر چی میگم باردار نیستی میگه نه بعضیا بارداری ولی پریود میشن؟😐اخه دیگه بتا که کم بوده تاحالا همش زیر ۲ و اخری هم ۰/۱ بوده دیگه والا...دیگه...والا