2777
2789
مرسی سلنا جان
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زهرا جون پسرم مجرای ادرارش پایین تر از جای اصلیه یه اختلال مادرزادی هستش حالا باید عمل بشه🙁
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
سلنا اطراف مشهد همه بافتش فرسوده س بیشتر پاساژ ها مجتمع خاهرشوهرمیگن ترک کرده ازبیرون
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
خیلی ممنون عزیزم بدانید خدااااا کاری دیگه ای از ما بر نمیاد فقط توکل به خداااا
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
شوخیه شوهر منم امشب برا کاری رفته تهران بهم میگفت خب دیگه شاید مردا دوتا زن داشته باشن و دروغ بگن سفر کاریه حالا خوبه دلخور بودم محل بهش نمیدادم انقد نمک میریخت اگه خوب بودم چیکار میکرد خدا میدونه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سلنا جون نمیدونی تا چند روز درد داشت بچه و تا کی تونست راه بره با کاتتر