2777
2789
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیشو نگاه میکردم دیشب ب دوستش گفته بود خواستی بری روسیه خبرم کن پوسیدم تواین ٥سال جایی نرفتم!!!!اونم گفته بود باخانومت برو مالزی شوهرم گفته بود تاتجریش میریم ١٠بارتذکرمیگیرم!! اونم گفته بود خب ادم شو تذکرنده بهت!!شوهرم گفته بود نمیشه الوده ام ب گناه!!! واقعا یعنی چی این حرف
منم از استرس عمل پسرم که چند روزه دیگه است خواب ندارم چند شب😔🙁🙁
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
سمره مشهدی خونه بابا مشهدن ولی برا تعطیلات امدن اهواز یه هفته دیگه میرن خونشون زلزله اطراف مشهده یا خود مرکز شهر؟
دوستای خوبم  هرکی امضا ببینه یه صلوات بفرسته دعا کنید ب آرزوم برسم ❤
من خونه پدرشوهرم اومدیم فعلا درها همه بازه ویلایی تو حیاط نشستن بقیه ماشین هاهم درخونه اماده
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
یادمه تهرانم ی شب اینجوری شد خرداد بود من کلاس پنجم بودم
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
همه جاپراکنده هست روستاها خسارت مالی زیاد داده ولی خداروشکر جانی فقط17نفرزخمی ومتاسفانه یک کشته وخودمشهد میگن سر در بازار رضا ترک خورده ومعلوم نیست چقدر پس لرزه هاادامه داشته باشه
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
وااا الوده به گناهم یعنی چی البته شوهر منم ب شوخی از این حرفا میزنه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊