2777
2789
عنوان

سگ دارا بیاید

123 بازدید | 8 پست

غذا خونگی چیا میدید

من همیشه غذا خشک میدادم

دیدم رغبتش به غذا خونگی بیشتره

الانم هویچ پخته

ورمیشل .سیب زمینی پخته.گوشت پخته میدم.

اما جداجدا

شما چی میدید؟

ماست پروبیوتیک

نخود فرنگی

خیار خام

هویج خام و پخته

برنج

مرغ و گوشت

ذرت 

میوه ها سیب شلغم هلو موز 

کلم ها مخصوصا بروکلی

حبوبات عدس لوبیا نخود

روغن زیتون

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

چ حوصله ای دارید سگ ک مال توخونه نیس

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست پروبیوتیک نخود فرنگی خیار خام هویج خام و پخته برنج مرغ و گوشت ذرت  میوه ها سیب شلغم ...

چ خوب خورن سگا کلم بروکلی ۶۰ هزارتومنه کوچیکاش

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
چ خوب خورن سگا کلم بروکلی ۶۰ هزارتومنه کوچیکاش

مگه قراره هر بار چقد بخورن اندازه یه قوطی کبریت کافیه

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
دستت درد نکنه حبوبات میخوره نفخ نمیکنه؟

قبلش خیس کن و انقد بپز ک تو دست له بشه

هفته ایی یکبار تا دو بار بده بعنوان تشویقی میتونی بدی قاطی غذاشم میشه

هر بار هم یک تا دو قاشق غذا خوری کافیه

نمک و ادویه هم کلا حذفش کن

روغن زیتونم رو غذاش بریز قد یه قاشق مربا خوری

۳بار در هفته کافیه

پیامبر(صلّی الله‌علیه‌و‌آله) فرمود: خانه ای که سگ🐕 در آن باشد، ملائکه الهی به آن در نمی آیند❤️❤️

امیرمومنان علی علیه السّلام فرمود: از نگهداری سگ🐕 در خانه🏡 بپرهیزید.🌼🌼

امیر مومنان فرمود: در نگهداری سگ🐕 خیری نیست، مگر در سگ شکاری برای نگهبانی و سگ همراه گله گوسفندان.🐑🐑

تویی تنها امیدم یا رب❤