2777
2789
عنوان

روده اکوژن

2137 بازدید | 15 پست

سلام. من هفته ۱۸ رفتم سونوگرافی گفت جنین اکوژن روده داره و درجه اش یکه. من رو هیچ جای دیگه نفرستادن. بعد چند روز دوباره خودم رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت برو سونو مجدد انجام بده. و الان دیگه کاری هم نمیتونی بکنی چون از وقتت گذشته. رفتم سونوگرافی مجدد و دکتر سونوگرافی گفت چیز غیر طبیعی وجود نداره.نشون دکتر دادم گفت پس چیزی نیست.الان هفته ۲۵ بارداریمه.رفتم سونو مجدد گفت هنوز هست اکوژن روده. کسی عین من بوده؟ بچه اش سالمه؟ به خدا شب و روز ندارم. تو رو خدا کسی اطلاعی داره بهم بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اگر روده روشن باشه و به سفیدی بره. یعنی اکوژن روده. و اینکه چیز های خیلی بدی درموردش نوشتن

یه جای معتبرمیرفتین سونواخه میگین یه جاگفته نیست سالمه چطورممکنه دوتانظرباشه 

انشاالله جیزی نیست وکوچولوت سالمه گلم نگران نباش

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲

یه جای معتبرمیرفتین سونواخه میگین یه جاگفته نیست سالمه چطورممکنه دوتانظرباشه  انشاالله جیزی نی ...

دومین سونویی که رفتم جای معتبری بود. اولی هم معتبر بود.نمیدونم واقعا

تو نت چیزی نخون. برو از دکترت بپرس.

دکترم میگه چیزی نیست. دیگه کاری هم نمیتونی بکنی.

ولی بیمارستان چند روز پیش رفتم اونا من رو خیلی ترسوندن. گفتن حتما برو. حتما رسیدگی کن.

دکترم میگه چیزی نیست. دیگه کاری هم نمیتونی بکنی. ولی بیمارستان چند روز پیش رفتم اونا من رو خیلی ترس ...

ببین گلم دکترت هر چی میگه رو گوش کن. ضمن اینکه استرس برات خوب نیست.توکل بر خدایت کن کفایت می‌کند حتما. 

عزیزم به من هم گفتن روده اکوژن 

میخواستم بپرسم شما چکار کردین؟

نی نی تون سالم به دنیا اومد؟

منم خیلی نگرانم

لطفا اگر پیامم رو دیدین بهم جواب بدین

مرسی

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم به من هم گفتن روده اکوژن  میخواستم بپرسم شما چکار کردین؟ نی نی تون سالم به دنیا اومد؟ ...

سلام عزیزم. برای من گرید ۱ بود. چند بار بخاطرش رفتم سونوگرافی، هر کس یه چیز میگفت، یکی میگفتن روده اکوژن داره یکی میگفت نداره. و اینکه مشکل دیگه ایی هم بجز روده اکوژن نبود. دیگه هفته ۲۸ رفتم سونو داپلر دادم اونم پیش متخصص طب جنین که گفت نداره. الان خدا رو شکر ۱۰ماهه به دنیا اومده و سالمه.

ان شاالله برای شما هم مشکلی نیست

سلام عزیزم. برای من گرید ۱ بود. چند بار بخاطرش رفتم سونوگرافی، هر کس یه چیز میگفت، یکی میگفتن روده ا ...

خب الهی شکر که‌نی نی شما سالم و سلامت اومد

منم فردا مجددا میرم پیش دکترم تا ببینم چی میگه

برای منم دعا کن که همه چی خوب باشه 

و خدایی که به شدت کافیست.