2777
2789
عنوان

کجایی نفس اجی

706 بازدید | 64 پست

کجایی نفس اجی 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجام

کاش خودش بودی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بمیرم برا دلت🥺

خدانکنع 

دختر خوب و دلسوز ..

باور کن اون داداش معصوم و گلت شاید راضی به این همه ناراحتی شما نباشه...

ازآرامش تو  حتما روحش آرام میشود...

براتون  صبر آرزو میکنم از درگاه خداوندی ....

درود بر همه خواهران دلسوز  

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خدا بیامرزتش منم داداشمو از دست دادم میدونم چقد سخته😭😭😭

مرسی

خدارحمت کنه داداشتو 

سخت نیست وحشتناکه

برای این دعاها صلوات بفرسنین شاید حاجت شماهم بینشون باشه😍😍😍

خدایا ظهور اقا امام زمان نزدبک بفرما

خدایا همه مریضا شفا بده

خدایا نزار هیچ زنی حسرت مادربودن بکشه دامن همش سبز کن وفرزند سالم وصالح بهشون بده

خدایا زندونی های بی گناه شرایط آزادی شون فراهم بشه

خدایارزق وروزی بینهایتت نصیب همه فقرا بکن

خدایا همه مارو به راه راست هدایت کن

خدایا بخت همه جونا باز کن وکسایی که عاشق هم هستن شرایط ازدواج شون فراهم کن

خدایا عزیزامون حفظ کن

خدایا همه مارو عاقبت بخیر کن

قبولی کنکوری ها تلاشگر

خونه دار شدن مستاجر ها

خداجونم مراقبمون باش  وارامش قلبی بهمون بده

خدایا همه مرده ها بیامرز روحشون شاد باشه

خدایا صبوری وآرامش بده به قلب کسایی که عزیزی ازدست دادن

الهی امین

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
دختر خوب و دلسوز .. باور کن اون داداش معصوم و گلت شاید راضی به این همه ناراحتی شما نباشه... ازآرام ...

دورش بگردم قروبنش برم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭