2777
2789
هیچ مشکلی میگفتم انقدددددددددددددد دوسم داره خوشبحالم کاش میمردم

الان با هم در ارتباط هستید یا کات کردین؟

بهش گفتی که از خیانتش خبر داری؟

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیشو پاککردم منتظرم بگه میخام برگردم همین خوردش کنم مثل خودم ک خورد شدم بی دلیل

منتظر اینم نباش 

تو اگه خوردش کنی هر وقت یادش ب تو بیافته میگه ب درک ک رفت و   ب زودی عیین خیالشم نیس 

ولی اگه فقط بری ؛ هر وقت یادش ب تو میافته ی درد  سختی قلبشو میگیره ک حس بی ارزش بودن و نا لایق بودن بهش دست میده و دلتنگه روزهای ک با پای برهنه سمتش میدویدی میشه 

چ عذابی بالا تر از این؟

چ عذا

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان با هم در ارتباط هستید یا کات کردین؟ بهش گفتی که از خیانتش خبر داری؟

اره می‌دونه تموم کردیم ازین سوختم رفتم پیشش دیشب گفتم من میرم اوکی زنگ بزن دختره بگو منو میخای فقط همین زنگ نزد :) میمردم بهتر بود

زندگیم احسان پسرم ❤️
اره می‌دونه تموم کردیم ازین سوختم رفتم پیشش دیشب گفتم من میرم اوکی زنگ بزن دختره بگو منو میخای فقط ه ...

ببین عزیزم حالتو درک میکنم...ازت میخوام هر چقدر دوس داری گریه کنی و خودتو خالی کنی. اصلا توی خودت نریز و نزار پسره از حال بدت چیزی بفهمه...

ولی برای همیشه قیدشو بزن و برای خودت ارزش قائل باش...

مطمعن باش لیاقتت خیلی بیشتر از این آدم بوده و هست...

به خودت زمان بده و مطمعن باش کسی که لیاقت قلبت رو داره خدا میزاره سر راهت...

اینم بدون این پسری که به تو خیانت کرده تاوان پس میده...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
هیچ مشکلی میگفتم انقدددددددددددددد دوسم داره خوشبحالم کاش میمردم

قربونت برم دردتو با تموم وجودم میفهمم

چون منم عاشقش بودم ک بهم خیانت کرد

چ تلافی کنی چ نکنی از داغ تو کم نمیشه

روزای اول فک میکردم میمیرم ب خودکشی فک کردم اما چون ی بچه دارم منصرف شدم

آنچنان تپش قلب داشتم ک نمیتونستم نفس بکشم هر لحظه فکر میکردم قلبم الانه ک از سینه م بیوفته بیرون

حدود دوماه ی لحظه نتونستم بخابم حتی نمیتونستم گریه کنم

بهت زده هر لحظه سوختم عین اینکه روغن داغ ریخته باشن رو تنم

بدبختانه نمیتونم ترکش کنم فعلن ،چون بچم کوچیکه و شرایط گرفتن حضانتو ندارم و خیانتشم نمیتونم ثابت کنم

حدود هشت ماه گذشته و من تازه کمی بخودم اومدم کتفم و بازوهام کمتر حس سوختن داره دستام کمتر میلرزه میتونم گریه کنم،این روزا میتونم غذا بخورم و حتی چن بار کیک پختم تو این مدت

تموم مطالب مربوط ب خیانت دیدن و دلشکستگیو طرد شدن تو گوگلو خوندم خیلی بهم کمک کرد

صدبار کتاب دلشکستگی آلن دوباتنو گوش دادم

هزاران بار حسمو نفرتمو نوشتم و پاره کردم

و بلاخره این روزا دارم بزندگی برمیگردم

سوگ من هشت ماه طول کشید ک کمی برام قابل پذیرش بشه

قربونت برم صبر کن دردتو در آغوش بگیر من تونسم ازش رد بشم ایشالا توهم میتونی

من حتی دنبال این بودم ک فک کنه دارم بهش خیانت میکنم ولی تو همین سایت ینفر بهم گفت اونقدارا ک فک میکنی واسش مهم نیستی وگر نه بهت خیانت نمیکرد و این حرف عین پتک خورد تو سرم

راست میگفت من واسش مهم نیستم و نبودم پس هر کاریم کنم فایده ای نداره

و نتیجه گرفتم ک باید از فکرش بیام بیرون 

باید هوای خودتو داشته باشی تو داغ دیدی عین کسی ک عزیزش فوت شده با خودت رفتار کن

آروم آروم خوب میشی

و واقعن و قلبن واگذارش کن بخدا

هر وقت فکرش میاد تو ذهنم میگم خدایا من واگذارش کردم بتو پس نذار ذهنم درگیرش بشه

قربونت برم دردتو با تموم وجودم میفهمم چون منم عاشقش بودم ک بهم خیانت کرد چ تلافی کنی چ نکنی از داغ ...

بمیرم 🙂 کاملا درکت میکنم

منم حال روزم همینه انگار خودم اینجام روحم یجا دیگ اصلا نه متوجه میشم اطرافیانم چی میگن نه چیزیو حس میکنم

خیانت بدترین ضربع ایه که ی زن میتونه تجربه کنه

زندگیم احسان پسرم ❤️
بمیرم 🙂 کاملا درکت میکنم منم حال روزم همینه انگار خودم اینجام روحم یجا دیگ اصلا نه متوجه میشم اطرا ...

قربونت برم

داغت تازس،از من میشنوی منتظرش نباش البته نمیشه

خودم عین گنجشکی ک بالاشو بریده باشن و انداخته باشنش تو قفس پرپر میزدم،اما فایده نداره

بزار سوگت تموم شه فقط جلوی خودتو بگیر ک بهش پیام ندی و زنگ نزنی

کسی ک یبار تونسته بکُشدت بازم میتونه اینکارو کنه