2777
2789
عنوان

سوال شرعی ؟

125 بازدید | 5 پست

خانوم گلا اگه لک قبل پریود ببینیم ولی نشیم مثلا یروز بعد بشیم مثلا من دیشب لک دیدم امروز نه حالا روزه بگیرم امروز رو یا نه احتمالا پریودم یگی دو روز بعد شروع شه

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

تا وقتی لکه بینی ممتد و ادامه دار نشده حکم حیض بهش تعلق نمیگیره

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

تا وقتی لکه بینی ممتد و ادامه دار نشده حکم حیض بهش تعلق نمیگیره

غسل ک نمیخاد نه؟ آخه من این مشکلو واسه نمازمم دارم زنگ زدم دفتر م تقلید گفت چون خیلی کمه وضو بگیر نمازتو بخون 

حالا باز واسه روزه هام اینطوری شد

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غسل ک نمیخاد نه؟ آخه من این مشکلو واسه نمازمم دارم زنگ زدم دفتر م تقلید گفت چون خیلی کمه وضو بگیر نم ...

نه نیاز نیست

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

سلام.سوال شرعی تون رو همراه اسم مرجع تقلید پیامک بدید به ۳۰۰۰۲۰۲۰ جواب براتون پیامک میشه  ...

ممنون گلم