2777
2789

سلام. یه نظر ازتون می خوام. به نظرتون اگه توی این دوره زمونه عروسی نگیریم، زشته؟ اگه به نظرتون بده، راه جایگزین کم هزینه چی پیشنهاد میدید؟

ن چرا زشت باشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کجا زشته. 

میشه لباس بپوشی آرایشگاه هم برید و عکساتون بگیرید مهمونی با خواهر برادرا داشته باشید برید خونتون.

یا برید ماه عسل و برید خونتون.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اصلا زشت نیست ولی تصمیم سختیه  هر دختری دوست داره شب عروسی بهترین شب باشع براش ولی هزینه  های خیلی زیادی داره اگه تصمیم داری نگیری بغد فردا پس فردا پشیمون نشی هی سرکوفت بزنی به شوهرت  میتوتی لباس عروس بپوشی اتلیع عکس بگیری

اگر خیلی دستتون تنگه ...به نظر من آرایشگاه برو و نگو عروسی که بخوان میلیونی ازت پول بگیرند بگو بستگان درجه یکی ...وبعد تو خونه لباس عروس بپوش ...و حتما آتلیه خوب و با انصاف برو و یه شام خانوادگی و مسافرت خوب از صدتا عروسی مجلل بهتره...

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

ن حتما بگیر منم نزدیک ۸۰ تا دعوت کردیم از طرف خانواده خودمدن فقط شوهرمم یه ۱۰۰ خورده ای 

شام جوجه بود و کباب با سالاد نوشابه 

اینا را ساده بگیر مثلا شیرینی تر نده گرون تره 

ولی حتما بگیر 

تعداد کم دعوت کن و شام یه نمونه 

چه زشتی؟؟؟

دیگه تو دوران کرونا و با این وضعیت اقتصادی کاملاً عادی‌سازی شده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

نگاه طرف ما

کلا عروسی ها شده به صرف شیرینی فقط

وبیشتر شب برگزار میشن

ولی خب همون مراسم جشن  برکزار میکنن

تور ،ورقص وتالارفقط

اینجوری ادم توحسرت نیست که جشنی نداشت

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍