2821
2789
خوش ب حالت😂والا مال ما یکیش وانت داره 🤣یکیشم با موتور تک چرخ میزنه تو خیابونا🤣🤣

بیا از امیرای ما ببر 😂😂😂

همه خوشگل مایه دار 

یکیشون که هم پورشه داره هم بی ام دبلیو مازاراتی هم برا زنش خریده ، حالا خواستی بیا زن دوم شو 😁😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نههه مگ ما عربیم اگ میخای اسم روی پسرت بزاری بنظرم ایرانی بزار ک ب ایرانی بودنش افتخار کنه :)) 

عزیزم چه ربطی داره اسم من فاطمه هس خوب الان من به ایرانی بودنم افتخار نمیکنم؟

اصلا ربطی نداره اون دفعه نجف یه نفری بود اسمش کوروش بود الان به عراقی خودش افتخار نمی تونه بکنه؟

مهم ذاته طرفه

امیرا ی ما لاشی نبودن ک هیچی خیلی گوگولی و دختر پسندم هستن

اینم تازه مد شده هی مبگن امیرا لاشین 😐 خیلیم پسرای خوبین 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
امیرا ی ما لاشی نبودن ک هیچی خیلی گوگولی و دختر پسندم هستن

به بیشتر دخترا بگی خصوصیات امیرا بیشتریا میگن لاشی اون ممدا هستن ک بگیرن بعدم دختر بازن از هر دختری خوششون میاد

به بیشتر دخترا بگی خصوصیات امیرا بیشتریا میگن لاشی اون ممدا هستن ک بگیرن بعدم دختر بازن از هر دختری ...

اتفاقا از نطر من ممد لاشی تره از امیر

تو لاشی بودن ب پای محمود کسی نمیرسه

عزیزم چه ربطی داره اسم من فاطمه هس خوب الان من به ایرانی بودنم افتخار نمیکنم؟ اصلا ربطی نداره اون د ...

خب اسم طرف وقتی عربی باشه یکی اسمش رو بشنوه فک میکنه عرب هست نه ایرانی.. 

عزیزم چه ربطی داره اسم من فاطمه هس خوب الان من به ایرانی بودنم افتخار نمیکنم؟ اصلا ربطی نداره اون د ...

و عزیزم اسمای مذهبی ماله 1400 سال پیشه خیلی قدیمیه اسمای جدیدتر و قشنگتر بروز تر اومده 

چندتا اسم پسر ایرانی خوب ک باابهت باشه میشه بگی روش فکر کنیم

آرش 

آریو

مانیار

مانی

آرتین

راستین

آرین

سپهر

سامیار

میشم میشم

منم سوم 😜😅

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز