2777
2789
عنوان

پروانه کشتم😭😭😭😭😕

658 بازدید | 25 پست

عذاب وجدان گرفتم 

یدونه پروانه  از دیشب پشت پنجره ای اتاقم بود و خودشو میزد ب شیشه

امروز صبح بیدار شدم میبینم اومده داخل اتاق 

اصلا نمیفهمم چطوری اومده داخل وقتی پنجره ها کامل بسته ان

منم زدم کشتمش چون خیلی بزرگ بود😭

خب مینداختیش تو باغچه چرا کشتیش 

فیلم خیلی بزرگه باید بکشیمش؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
حالا اگه سوسک بزرگ بود عذاب وجدان نداشتی😔

تا کی تبغیض؟😔

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قتل غیر عمد بود برای دفاع از خودم کشتمش  چون داشت پرواز می‌کرد سمتم🙁

وااای خدا🤣🤣🤣🤣

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

کلا من جک جونورا رو با چادری شالی شلواری هدایت میکنم به بیرون نمیکشمشون اعم از سوسک و مارمولک😂😂😂و پشه و مگس و فلان و حشره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

منم تو بچگی یه حشره کشتم بعد عذاب وجدان گرفتم رفتم براش قبر کندم تو باغچه خاکش کردم هر روز میرفتم سر قبرش🫤ببین من چ تباهی بودم

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

منم تو بچگی یه حشره کشتم بعد عذاب وجدان گرفتم رفتم براش قبر کندم تو باغچه خاکش کردم هر روز میرفتم سر ...

اخیی

من بچگیام خیلی عجیب بودم 

عروسک بازی نمیکردم ولی عاشق این بودم برم با حشره ها بازی کنم

احمق بودن الانم ریشه در. کودکی دارد، 😂😂😂😆