2777
2789
عنوان

یه زن خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 47 پست
حقوقش چقدره

۱۴۰۰گفت فکرکنم۱۲

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان مطمعن باش زناهمهمستقل و درامددارشدن باهمچین شرایطی پیدانمیشه

دیگه طرف اومده میگه شال خریدم نظرمیخواد

ماهم میگیم نیست ولی وقتی بعضی خانمهامیبینم میرن توی پاچه مردهای متاهل برای مقداری پول میگم حداقل حقوق ایشون که بهش میرسه

بچه هاش هم که راضین

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
بگو من برات یارمیشم یاروفادارمیشم.از راه دور خخخ

خداوندخوشبختت کنه انشاءالله

چون هفتادسالشه سایت همسریابی نیست اگه بیست سالش بودچی😂

اتفاقاخیلی خوبه طرف بگه اینجا

همه خانمندوکلی دخترخوب سن بالا

واقعاماکلی پسرترشیده داریم

ولی دریغ ازدخترخوب

دیگه طرف اومده میگه شال خریدم نظرمیخواد ماهم میگیم نیست ولی وقتی بعضی خانمهامیبینم میرن توی پاچه مر ...

اون مرد لااقل ی جذابیت داره 

ی پیرمرد ۷۰ ساله ی آلت سالم هم نداره 

خبپول هم نداره 

ی حقوق بخور نمیر 

الان ی پرستار سالمند داره ماهی شش هفت تومن میگیره 

خودت باشی زن همچین آدمی میشی؟

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
همدمش باید بچه هاش باشن که مالشو تصرف کردن...زن بدبخت بیاد اخر عمری اخ و تف پیرمردو جمع کنه🤕

دیگه تابوده دنیاهمینطوربوده

بچه هادرگیریهای زندگی خودشون رودارندوواقعامسن هاگاهی زندگی روتلخ میکنندبادلسوزی بیجا