2777
2789
عنوان

یه زن خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 47 پست
اون مرد لااقل ی جذابیت داره  ی پیرمرد ۷۰ ساله ی آلت سالم هم نداره  خبپول هم نداره&nbs ...

ازشماکه نخواستم زنش بشی

بارهاشده خانمهایی دیدم توی خیریه که میگن چنین شخصی باشه که حداقل حقوقش بهم برسه و.....

ولی طرف تحصیلکرده است وازخیریه نمیخواد

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
برا ۷۰ ساله زن میخوای 

بیچاره۷۰ساله ها😁😂

الان بهش بگم مردم نظرشون چیه فکرکنم تاشب خودکشی کنه ازیاس وناامیدی

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اِ وا متاسفم دیر اومدی شوهر کردم 😪

خداوندحفظت کنه

مردم ازخنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باورکن این مردهاتوی پیری هم اعتمادبه نفسشون بالاست😁😂

ازشماکه نخواستم زنش بشی بارهاشده خانمهایی دیدم توی خیریه که میگن چنین شخصی باشه که حداقل حقوقش بهم ...

شک ندارم اون پیرمرد خودتی 

خب برو توی خیریه 

نه جایی مثل اینجا . دیدم طرف جوان و خوش بر رو ادعا داره که خب میزارم روی حساب غرور جوانیش 

دیگه کسی پیر میشه میگن پیر خردمند 

دیگه انقدر آدم بیخرد و داغون توی هفتاد سالگی که انقدر پرتوقع باشه ندیدم 

این برای جوان‌ها درس بشه انقدر ناامید نشن 

وقتی طرف توی هفتاد سالگی اعتماد به سقفه😂😂😂😂

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
خب برا ۷۰ ساله یه جوریه ها 

۷۰ساله داریم شده جنازه گوشه خونه

۷۰ساله داریم سرحاله بنده خدا

خدایااااچقدرهم وحشتناکه طرف زنده است ومیخوادزندگی کنه

هم خنده داره که مردم مرگش رومیخوان

شک ندارم اون پیرمرد خودتی  خب برو توی خیریه  نه جایی مثل اینجا . دیدم طرف جوان و خوش بر ...

🤣🤣🤣🤣🤣

نه من پیرمردنیستم

من خانمم

اتفاقابابام هم میخوان

ولی بهشون گفتم بابابگیرم برات۱سال بعددورازجون مردی

پرتش میکنیم بیرون و.....فقط بخاطر۱سال توماچندسال بایدبااون افریته توی دادگاهاو.....باشیم

خداوندحفظت کنه مردم ازخنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 باورکن این مردهاتوی پیری هم اعتمادبه نفسشون بالاست ...

اینکه خوبه یه بنده خدایی نود خوردی سالش ک بود تا به یکی گفته واسم زن پیدا کن اینجا مرسومه یا خونه یا باغ به اسم زنا بشه برا پول میان دیگه گفته من قرون به زنی نمیدم تا اون طرفم گفته برا چیت زن بیاد بنده خدا فکر کرده بود هنوز جوونه باید برا چیز دیگه بیان 

اینکه خوبه یه بنده خدایی نود خوردی سالش ک بود تا به یکی گفته واسم زن پیدا کن اینجا مرسومه یا خونه یا ...

الان دوست خودم برای پدربزرگش۹۲سالشه۵ساله زن گرفتن۵۰سالشه

اومده بودآرایشگاه برای تتوو....

اینقدرخانمه ذوق داشت وواقعاخوشحال بود

میگفت ازبیکسی دراومده

اونم فقط همون حقوق روداشت

بچه ها اینکه هفتاد ساله زن بگیره خیلی عجیب نیس شاید عجیب باشه ک اینجا دنبال همسر براشون هستن وگرنه قرار نیس همه هفتاد ساله ها خراب شده باشن حالا یه عده برا چیز دیگه زن میخوان یه عده برا پرستاری یه عده برا رسیدن حقوق به یه نفر یا سر پرستی یه زن ندار به عهده گرفتن اینا دیگه به ما مربوط نیس این خانم هم قطعا دنبال یه زن بیست ساله واسه ایشون نیس اومده میگه اگه کیسی سراغ دارید بگید ک صحبت کنن 

الان دوست خودم برای پدربزرگش۹۲سالشه۵ساله زن گرفتن۵۰سالشه اومده بودآرایشگاه برای تتوو.... اینقدرخان ...

آره بابا پیش خودش میگه دو روز دیگه شوهره میمیره من حقوق‌ دارم خونه دارم حداقل زندگی پاک و آبرومندانه ای میکنم 

دخترخوب سن بالاباپیرمردهفتادساله؟ 

خواهش میکنم متنهارودرست بخونیدوپس وپیشش روهم بخونید

میگم خوبه اینجااتفاقاچون همه خانمندهمسریابی هم بشه

کلی دخترخوب وسن بالاهستش که ماپیداشون نمیکنیم واسه پسرهامون که سنشون رفته بالا

برای این آقافقط یه خانم لازمه که حقوقش تضمین آینده اش باشه

بچه ها اینکه هفتاد ساله زن بگیره خیلی عجیب نیس شاید عجیب باشه ک اینجا دنبال همسر براشون هستن وگرنه ق ...

خاله خودم بارهابهم گفته بودیکی روبراش پیداکنم که حقوقش برسه بهش

ولی خاله دیگم مردوکلی ارث رسیدبهش ودیگه پول لازم نیست.

آخه به دوست وآشناهاهم گفتیم نبود

بخصوص طرف کل اموالش روکرده به نام بچه هاش بقیه مثل اینجاهمین جبهه گیری روانجام میدن

خاله خودم بارهابهم گفته بودیکی روبراش پیداکنم که حقوقش برسه بهش ولی خاله دیگم مردوکلی ارث رسیدبهش و ...

یکم احساسی تصمیم گرفتن صحبت کردن و چون همش مرد زن نما میاد اذیت میشن وگرنه در واقعیت اطرافیان نگاه کنن متوجه این موضوعات میشن