2789
عنوان

شوهر پلید

352 بازدید | 14 پست

دیروز خودش گفت مراعات کنیم عفونتت خوب بشه. یه مدت تعطیل ....

بعد دیشب گفت چرا اینجوری میکنی.گفتم آماده نیستم دارم  اذیت میشم ،درد و سایش.نمیتونم.  بعد  آخر سر گفت خودخواه ،هرچی تو گفتی؟ موهامو کشید پرتم کرد اونور و چند تا دادم کشید 

صبح گفت بزار بچه دار ک میشم،بچه رو خونه مادرت نمیبرم،تو هم حق نداری بری،آنقدر میزنمت،الانم حرف بزنی میام میزنمت..بی‌شعور تهدیدم میکنه. انگار بردشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط گفتم آماده نیستم اذیت میشم نمیتونم.  کلی فهش های بد هم داد نمیتونم بگم.  انگار کلفت و برده ام.

بهم گفت خیلی بهت رو دادم. مگه چیکار کرد برام. بعد از ۴ سال نامزدی،۴ تا النگو خرید بجای سرویس. 

روز مرد  ۳ تومن داشتم،رفتم براش ریش تراش ۳ تومنی خریدم

اونم ۵۰ تومن داشت رفت ۵ تومن گوشی خرید روز زن

عید هم مانتو شلوار گرفت فقط یه سال. میگه خیلی بهت رو دادم هه

ن تفریحی،ن ارایشگاه،باشگاه،شنا،بیرون با دوست وخانواده. ون خریدی ن دکتری. اصلا هیچی. نمیدونم چیکار کنم. پارسال مادرم بیمارستلن بستری بود بهم تهمت خیانت زده،رفتم شکایت کردم گفتم راسل پرونده  بازه. اگه کاری کرد بیا اینجا ازش تعهد میگیریم

الانم‌ پیام‌ داد میگه پاشو آماده شو ببرم خونه مادرت بندازمت. انگار حیوونم

چرا جوابشو نمیدی؟

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️
وظیفش بوده؟ببخشد مگه کارگر ج نسی هستن؟اونا وظیفشونه زندگی مشترک وظیفه بر نمیداره،همسرشه دچار مشکل ش ...

فقط گفتم آماده نیستم اذیت میشم نمیتونم.  کلی فهش های بد هم داد نمیتونم بگم.  انگار کلفت و برده ام.

بهم گفت خیلی بهت رو دادم. مگه چیکار کرد برام. بعد از ۴ سال نامزدی،۴ تا النگو خرید بجای سرویس. 

روز مرد  ۳ تومن داشتم،رفتم براش ریش تراش ۳ تومنی خریدم

اونم ۵۰ تومن داشت رفت ۵ تومن گوشی خرید روز زن

عید هم مانتو شلوار گرفت فقط یه سال. میگه خیلی بهت رو دادم هه

ن تفریحی،ن ارایشگاه،باشگاه،شنا،بیرون با دوست وخانواده. ون خریدی ن دکتری. اصلا هیچی. نمیدونم چیکار کنم. پارسال مادرم بیمارستلن بستری بود بهم تهمت خیانت زده،رفتم شکایت کردم گفتن یکسال پرونده  بازه. اگه کاری کرد بیا اینجا ازش تعهد میگیریم. حیوون خونگی بهتره. من اندازه حیوون خونگی هم ارزش ندارم پیشش.