2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

175 بازدید | 22 پست

بالای دو ساله برای بچه دوم اقدام میکنم امروز یک روز تاخیر داشتم ولی دریغ از یک هاله روی بی بی چک. دیگه از خودم بدم میاد خیلی نا امید و افسرده شدم. ممکنه زود بی بی گذاشته باشم? نمیدونم چرا دام میخواد ته دلم خودمو گول بزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم امیدوار باش از خودت بدت نیاد منم یساله اقدامم،خواهرشوهرم چند روز پیش میگفت سنتون داره میره بالا اگه بچه میخوای دیکه باید بزاری خواهرانه میگفتا ولی من ته دلم میگفتم کجای کاری یساله تو اقداممو نمیشه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

جای امیدواری هست 4روز بگذره ازموعد بعدبزن...رفتی دکتر برای باردارشدن؟

عزیزم منم ده روزه عقب انداختم الان کمردرد اینادارم ولی پریودم باز نشده همش خونابه قهوه ایه و رگه رگه اس اونم موقع دستشویی میبینم لباس زیرم کثیف نمیشه ۳روزهه اینجوریم بنظرت پریودم

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹

[QUOTE=285410174]اره عزیزم امیدوار باش از خودت بدت نیاد منم یساله اقدامم،خواهرشوهرم چند روز پیش میگفت سنتون داره میره ...[/QUOTE

شما چند سالتونه? 

من سابقه عقب افتادن ندارم فکر کنم داره دیگه پزیودمم بی نظم میشه

اکثرا میگن قبل تاریخ پریودم نشون میده 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

نمیدونم خواهر ولی امیدتو ازدست نده ...من ک حسرت بی بی چک مثبت مونده تو دلم زندگیم تلخ شده حالم بده دارم افسرده میشم

نمیدونم خواهر ولی امیدتو ازدست نده ...من ک حسرت بی بی چک مثبت مونده تو دلم زندگیم تلخ شده حالم بده د ...

منم دیروز تو سایت اکرام رفتم یه بچه را به سرپرستی گرفتم امیدم و ار دست دا م

منم دیروز تو سایت اکرام رفتم یه بچه را به سرپرستی گرفتم امیدم و ار دست دا م

خدا خیرت بده من شوهرم قبول نمیکنه خدارو شد بازیبار حس حاملگی وبارداری رو داشتین