2777
2789
عنوان

بچه ی دوم بیارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 67 پست
تک که نمیزارم بمونه فقط توی این شرایط خواستم تصمیم بگیرم. منم خودم دو تا برادر دارم بدون اونا زنده ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 

خوب کاری میکنی 

من چون دوتابچه‌ایم و میدونم چقدر بده،هروقت میبینم خانمی میخواد باردار خیلییییی برای بچه‌هاش خوشحال میشم 

خدا حفظشون کنه عزیزم  خوب کاری میکنی  من چون دوتابچه‌ایم و میدونم چقدر بده،هروقت میبینم ...

فدات همچنین شما رو باهمدیگه 

آره واقعا تک بودن خیلی سخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با دوتا بچه شیطون دیونم کردن

خدا حفظشون کنه 

واقعا سخته قبلا بهتر بوده همه ی خونواده ها چند تا بچه داشتن همه باهم بزرگ میشدن الان من واقعا بعضی وقتا نمیتونم زیاد براش وقت بزارم و بازی کنم گناه داره. از طرفی هم گرونی و ... نمیشه هیچ کاری انجام داد 

خدا حفظشون کنه  واقعا سخته قبلا بهتر بوده همه ی خونواده ها چند تا بچه داشتن همه باهم بزرگ میشد ...

ممنون عزیزم،سنت کمه فعلا میتونی سرکارم بری ازالان خودتودرگیرنکن دوتا بچه واقعا کل وقت ادمومیگیرن ازفرصتهات استفاده کن

ممنون عزیزم،سنت کمه فعلا میتونی سرکارم بری ازالان خودتودرگیرنکن دوتا بچه واقعا کل وقت ادمومیگیرن ازف ...

فداتشم

آره خودمم همین فکرو میکنم واقعا به کار کردن و تو جامعه بودن نیاز دارم یکم خودمو جمع کنم