2777
2789
یا ابوالفضل پس واجب شد برم معاینه خواستم ازدواج کنم که تهمتی بهم نزنه😑 کار از محکم کاری عیب نمیکنه& ...

اره برو.. منم همینجوری بودم نمیدونستم بعد حرفای مشاور رفتم دکتر دیدم واقعا راست گفته.. از دوتا دکتر نامه گرفتم. بعد وقتی نامزد کردم بهش گفتم هر دکتری که خودتون قبول دارین بیاین بریم برای معاینه.. شوهرمم گفته چرا دنبال خرافاتی نیومد😀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بترکی توووو 😂😂😂😂 چه توضیحم میده واسه من 😂😂😂😋

😂🤣حقیقته خب فک کن توی یه جمعم باشه ادم رو دربایستی داشته باشه در حال حرف زدن باشه به جای اینکه بگه شکر میون کلامت 😆

عه مال منم خون نیومد هردفم ک‌ نزدیکی دارم درد دارم انگار هی بسته میشه هی باز میشه ولی دکتر رفتم نگف ...

کش میاد، شل میشه ولی پاره نمیشه. مثل بادکنکی که بادش کردی بعدش خالی میکنی فرم اولی نداره دیگه.. بعضیا از این موقعیت سواستفاده میکنن ولی دکتر تو نگاه اول متوجه میشه که رابطه داشتن یا نه.

اره برو.. منم همینجوری بودم نمیدونستم بعد حرفای مشاور رفتم دکتر دیدم واقعا راست گفته.. از دوتا دکتر ...

هموینکه نامه رو نشون دادین خودش اثبات بوده ولی بعضی از اقایون هستن با وجود اینکه ادعای روشنفکری ارن ولی کافیه بدون معاینه باشه خونم نیاد یه علم سنگه ای راه میندازن بیا و ببین بعضیام هستن اقاعه قبول کنه خواهر مادرشون متلک میگن درکل کار از محکم کاری عیب نمیکنه که در هر صورت دهن مردمو ببندیم