2777
2789
عنوان

دروغ

67 بازدید | 12 پست

وقتی کسی چیزی ازم میپرسه که نمیخوام بهش بگم چی باید بگیم که نه گناه باشه نه بی ادبی 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

حرف نزن

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو 💩خوریش به تو نیومده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حرف نزن

نمیشه که میپرسه منم نمیخوام بهش بگم ولی نمیخوام دروغ هم بگم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
بگو 💩خوریش به تو نیومده

مثلا خواستم بی ادبی نکنم خواهر من

بگو اجازه دارم جوابت بعدا بدم...یا بگو الان نمیدونم چی بگم میزارید فکر کنم دقیقتر بهتون بگم؟یا اجازه میدین جواب این سوالتونو ندم؟چون دقیقا نمیدونم چی باید بگم.یا اینکه اجازه بدید فکر کنم جوابش اومد تو ذهنم بهتون میگم

میدونم که میخوایی کمکم کنی اما دوست ندارم درموردش حرف بزنم  یا نمیخوام درموردش صحبت کنم لطفا اد ...

مثلا دیشب با شوهرم دعوا کردم مادرشوهرم ازم میپرسه چیزی شده حالا اگه بگم آره باید توضیح بدم نه هم دروغه

یعنی این طور دروغ ها هم گناهه؟

بگو اجازه دارم جوابت بعدا بدم...یا بگو الان نمیدونم چی بگم میزارید فکر کنم دقیقتر بهتون بگم؟یا اجازه ...

ممنون خواهری

بگو چیزی نشده که شمارو نگران کنم...چایی میخورین؟

چایی میخورین عالی بوددددد عزیزم