2777
2789
عنوان

دلم گرفته امشب

497 بازدید | 19 پست

دلم ازشوهزم گرفته امشب رفتیم خونه مادرش ساعتای ۹ اومد خونشون از سرکار بعد میبینم تانشست سرسفره شروع کرد حرف زدن باهنه بعد شامم با بچه های خواهر برادراش کوچیک بودن نشست بازی کردن تا ساعت ۱۲ شب درحالیکه توخونه که هستیم میگه کار دارم با گوشیم سیستمم یا خستم حوصله ندارم 

اتفاقا بهش گفتم با گوشیت یک وقت کار نداری 

الان روی مبل نشسته بودیم دوتایی ازش پرسیدم بالحن اروم چرا وقتی من پیام میدم مینویسم عزیزم عشقم تو هیچی نمیگی ازاین چیزا هیچ وقت نمیگی یکهو توپید بمن که من حوصله این کارارو ندارم من هزارتا درگیری دارم 

بهش گفتم اگه درگیری داری چطور با بقیه حرف میزنی با بچه ها بازی میکنی خسته نیستی 

منکه میگم بیا بریم دوری بزنیم حالمون عوض شه

یا میخام بامن حرف بزنی یکم یا ابراز محبت کنی میگی حال ندارم خستم درگیره ذهنم 

این چه زندگیه 

خسته شدم دیکه 

وقتی میاد خونه بامن روبه رو میشه خشک سرد میگه سلام ولی بچرو که میبینه یکهو ذوق میکنه بچم ۸ ماهشه 

بچه ها واقعا دلم گرفته الان اشکم اومد دلم شکسته

کی قراره محبت کنه بمن 

کی میخاد برام جبران کنه 

من دلم چیزی نمیخاد یعنی 

امشب میگه دست ازسرم ور دار دیگه بعدم روی مبل خابیده جدا 

منم گفتم باشه توکه هروقت بما رسیدی حال نداشتی 

دست ازسرت برمیدارم گفتم من نباید بخام کاری انجام بدی برام و زوری بلشه 

خونه ما همینه کلا سرد خشک بامن جز بچش 

اصلا برای حرف زدن پیشقدم نیس مگر من بپرسم چیزی 

یک زمانی ناراحتی من براش مهم بود که میومد ازدلم دربیاره یا میپرسید چته الان دیده نمیشم بعد تولد بچم 

حالا شماها بگین چیکارکنم که دوباره محبت من بیشترشه تودلش دوباره مثل قبل شیم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10839663&slug=نذر-۱۲۴۰۰۰-صلوات-برای-حاجت-روایی-بسم-الله&postId=285374643

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف زدنت که تاثیر نداشته نمیتونی در طول روز خودتو سرگرم کنی مثلن بری خونه مامانت غروب بیای کلن کاری به کارش نداشته باشی یه مدت، بلکه دلتنگت بشه؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

بنظرم تا حدودی طبیعیه، وقتی بچه به دنیا میاد مخصوصا سال اول، مردها سرد میشن چون فکر میکنن بچه براشون رقیب عشقیه، ولی بعدش کم کم با توجه کردن های خانم به آقا شرایط به حالت سابق برمی گرده، برای من که اینطور بود.

حرف زدنت که تاثیر نداشته نمیتونی در طول روز خودتو سرگرم کنی مثلن بری خونه مامانت غروب بیای کلن کاری ...

چرا میتونم برم کارشم جوریه که صبح میره ظهرمیاد یکی دوساعت هس دوباره میره تا نه شب 

اتفاقا چندشبی نخابیدم کنارش بعد تشک اوردم دوتایی خابیدیم نمیدونم نیمه شب کنارم چیکار میکرد بیدارشدم بعدم بغلم کرد محکم گفت چقدر دلم برات تنگ شده 

بنظرت اگه چند روز کمتر دوربرش باشم باز یکجوری نمیشه که عادت کنه به ندیدنم یا باخودش بکه بدون من خوشه بدتر شه رفتارش ؟؟

بنظرم تا حدودی طبیعیه، وقتی بچه به دنیا میاد مخصوصا سال اول، مردها سرد میشن چون فکر میکنن بچه براشون ...

جدی 

یعنی اون پسرمو رقیب میدونه؟

اتفاقع یک شب توبازی حقیقت جرئت بمن که افتاد گفتم حقیقت پرسبد بچرو بیشتر میخای یا بابای بچرو 

تومیگی رابطه برمیگزده ؟

این سردی رفتارش همیشه هست ؟ 

از چیزی ناراحت نیست ؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

چرا میتونم برم کارشم جوریه که صبح میره ظهرمیاد یکی دوساعت هس دوباره میره تا نه شب  اتفاقا چندش ...

جدانندازولی مهمونی تنهایی بروچندشب بمون ببین اصلا میگ بیاین دلم تنگه وفلان البته بایکبارجواب نمیده 

بعدمن هیشکی برات من نمیشه