میشه خواهش کنم برای سلامتی تو دلیم دعا کنید و صلوات بفرستید،لایک کنید منم بفرستم براتون انشاالله همتون حاجت روا باشید🙏
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
فقط برات دعا میکنم تو دلت در سلامت کامل به دنیا بیاد و فرزند سالم و صالحی باشه ان شاالله شماهم دعا کن دختر منو
از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹
فقط برات دعا میکنم تو دلت در سلامت کامل به دنیا بیاد و فرزند سالم و صالحی باشه ان شاالله شماهم دعا ک ...
ممنون عزیز دلم ایشالا حاجت روا باشید و خدا دختر نازتو حفظ کنه...خدا شفاش بده به حق این شب عزیز🙏
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲