2777
2789
عنوان

جای خود زنی

286 بازدید | 19 پست

خانوما من چند سال پیش افسردگی شدید داشتم‌ و خود زنی کردم البته پیش روان شناس رفتم‌و خداروشکر تحث کنترله میخواستم ببینم جای زخم رو چطور میشه از بین برد ؟ 

منم همینطور 🥺

باید برم دکتر ببینم چی میگه

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیره..منم مچم پره برامم مهم نیس به کسی مربوط نی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

منم مچمه بخیه خورده منم اهمیت نمیدم بقیه چی میگن خودم پشیمون شدم 🥺

اشکال نداره همین که پشیمونی خوبه..خودت رو دوس داشته باش

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

جدی ؟🥺

با روغن و پماد هایی که گفتن دست خواهرم خوب نشد و نمیشه هم 

حالا اینجا یه خانمی میگه پلاسما تراپی نمیدونم ندیدم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
با روغن و پماد هایی که گفتن دست خواهرم خوب نشد و نمیشه هم  حالا اینجا یه خانمی میگه پلاسما ترا ...

منم پماد زدم ولی اثری نداشته کمرنگ تر شده اونایی ک خط مونده ولی جای بخیه تغیری نکرده

منم پماد زدم ولی اثری نداشته کمرنگ تر شده اونایی ک خط مونده ولی جای بخیه تغیری نکرده

عزیزم فک نمیکنم خوب شه 

همینکه خودت پشیمونی از همه چی مهم تره 

الهی که انقد از ته دلت شاد باشی که اون روزا رو فراموش کنی

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡