2777
2789
دیدم قبلا که جوونتر بودم فیلمهای کانجورینگ یک تا سه و سجین و اره وفیلمای ترسناک نگاه میکردم الان نگا ...

خوبه.

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

من هم فیلم fall رو دیدم به نظرم چرت بود ...همه اش ارتفاع ...آخرش هم دختر رو پیدا کردن بردند ...این س ...

نمیدونم واقعا چرااین موضوع باید تکرار بشه حواسموبیشتر جمع میکنم رووسایلم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ی خلاصه ازش نمیگین؟ فکرم درگیر شد😁

فکرت رو درگیر نکن ...دوتا دختر بی کله هستند از یک دکل خیلی مرتفع مخابراتی فکر کنم دوبرابر برج میلاد بالا میرند و اونجا گیر می افتند ..و دختره اونجا می فهمه دوستش با شوهرش که مرده بهش خیانت کرده ...دوستش می افته میمره ..خودش هم نجات پیدا می کنه ...خیانت و ارتفاع و دلهره و ترس از ارتفاع ...

نمیدونم واقعا چرااین موضوع باید تکرار بشه حواسموبیشتر جمع میکنم رووسایلم

به نظرم بهتره کلا حساسیت هم رو روی این قضیه از بین ببرم و برای خودم حلش کنم و باهاش کنار بیام ...چون یکبار گم میشه ...یکبار طرف برمیداره ...اما وقتی تکرار میشه ...یعنی می خواهند اذیت کنند و از آدم آتو بگیرند و داستان درست کنند ...

دانلودش کردم هنوندیدم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

فکرت رو درگیر نکن ...دوتا دختر بی کله هستند از یک دکل خیلی مرتفع مخابراتی فکر کنم دوبرابر برج میلاد ...

ابنا به کنار 

فقط اونجایی که اون دوتا مرد میبینن اینا اون بالا گیر افتادن میگیرن ماشینشون رو میدزدن😂

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

من موقع دیدن این فیلم حوصلم سر رفته بود. همش میگفتم همین؟ هی میگفتن قشنگه و جذابه چیش جذابه. از اول تا آخر اون بالان. تا اینکه رسید به این صحنه اصلا شوکه شدم اصلا. دوست داشتم برگردم از اول فیلمو با این دید که اینا همش توهمه ببینم 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز