دیدم قبلا که جوونتر بودم فیلمهای کانجورینگ یک تا سه و سجین و اره وفیلمای ترسناک نگاه میکردم الان نگا ...
خوبه.
روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)
فکرت رو درگیر نکن ...دوتا دختر بی کله هستند از یک دکل خیلی مرتفع مخابراتی فکر کنم دوبرابر برج میلاد بالا میرند و اونجا گیر می افتند ..و دختره اونجا می فهمه دوستش با شوهرش که مرده بهش خیانت کرده ...دوستش می افته میمره ..خودش هم نجات پیدا می کنه ...خیانت و ارتفاع و دلهره و ترس از ارتفاع ...
نمیدونم واقعا چرااین موضوع باید تکرار بشه حواسموبیشتر جمع میکنم رووسایلم
به نظرم بهتره کلا حساسیت هم رو روی این قضیه از بین ببرم و برای خودم حلش کنم و باهاش کنار بیام ...چون یکبار گم میشه ...یکبار طرف برمیداره ...اما وقتی تکرار میشه ...یعنی می خواهند اذیت کنند و از آدم آتو بگیرند و داستان درست کنند ...
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
من موقع دیدن این فیلم حوصلم سر رفته بود. همش میگفتم همین؟ هی میگفتن قشنگه و جذابه چیش جذابه. از اول تا آخر اون بالان. تا اینکه رسید به این صحنه اصلا شوکه شدم اصلا. دوست داشتم برگردم از اول فیلمو با این دید که اینا همش توهمه ببینم
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»