2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکلم اینه اونا اصن اینو نمیبینن فقط توقع بیجا دارن بخدا هرشب خونمون دعواس

واي توقع بیجا واقعا رو مخه 

رک بگم واقعا برای برخورد کردن با توقعات بیجا همسر و خانواده ش واقعا صبرررررر حوووووصله و سیااااااست میخواد 

زرنگیییی میخواد 

که همه چیو بر علیه خودشون کنی

تو وقتی میخوای اون از خانواده اش که همه وجودش از اونا پا گرفته را رها کنه چه انتظاری داری تورا رها نکنه

بهترین کار همراه شدن باهاش و محبت کردن به خانواده اش شک نکن نتیجه میده میدونم که میگم

واي توقع بیجا واقعا رو مخه  رک بگم واقعا برای برخورد کردن با توقعات بیجا همسر و خانواده ش واقع ...

اخع چجورررررر بخدا از قصد خونه زندگیم دعوا میندازن جشوهرمم آدمیه که بگی نکن بدتر می‌کنه آدمیه که دوست داره ادمو له کنه

تو وقتی میخوای اون از خانواده اش که همه وجودش از اونا پا گرفته را رها کنه چه انتظاری داری تورا رها ن ...

با توقع بیجاشون از شوهرم چیکار کنم ما سه نفر تو یه ساختمون یک مادربزرگ شوهرم مادرشوهرم و ما ده میلیون پول گاز اومده توقع دارن ما بدیم

[QUOTE=285369064]ممنون 

ببین مررا همشون رو خانواده هاشون حساسن

بهترین کار اینه که همیشه حتی شده به ظاهر نشون بدی خانواده اش برات مهمه قول میدم ناخوداگاه خودش جذب تو میشه و پشتت جلو خانواده اش در میاد فقط کافیه نشون بدی خلنواده اش روست داری حالد هر چقدر اونا بد باشن