2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم، تا حالا رابطه واقعی نداشتم جز دو هفته ای ک رابطه  ک چ عرض کنم فقط به هم دست میدادیم و در حد سلام علیک بودیم 😂

منم خیلی تو نخ رل و این حرفا البته نبودم، ولی تا دلت بخاد مجازی تجربه دارم این چیزا طبیعیه، ولی اگه نظر منو بخای رابطه ی مجازی ی چیز مسخرس خود من بهش اعتقاد ندارم و واسه اینکه از تنهایی دربیام چت میکنم، اگه وویسکال یا ویدئو کال باشه شاید بشه یکم تحمل کرد غیر این اگه مثلا حتی عکس و وویسم بینتون رد و بدل نشه یا حتی صداشم نتونی بشنوی واقعا سخت میشه ادامه داد .. من با ی دختره بودم ک حدودا سه چهار سال باهم بودیم و هی شل کن سفت کن در میاوردیم ی مدت بیخیال میشدیم دوباره اتفاقی ب هم پی ام میدادیمو چت میکردیم و فلان ولی بعد ی مدت دیگه خسته شدم و بهش بی محلی کردم و اونم چیزی نگفت معمولا این چیزا پیش میاد چون تو رابطه های واقعیشم طبیعیه ولی در کل اگه از دو روز سه روز بیشتر بشه و برات مهم نباشه ک بهش پی ام بدی یا ندی و حالشو بپرسی بدون اون رابطه مجازی تموم شدس . 

من پسرم، تا حالا رابطه واقعی نداشتم جز دو هفته ای ک رابطه  ک چ عرض کنم فقط به هم دست میدادیم و ...

آره منم قبلا حس خوبی ب رابطه مجازی نداشتم ولی این با همه کسایی ک باشون تو رابطه بودم فرق میکنه حسش و... ۴بار همو دیدیم از استان خودشون میاد منو میبینه میره چیزی کم نمیزاره برا رابطمون ولی من دلسرد میشم بیشتروقتا نمیدونم چرا😕😕😕

من پسرم، تا حالا رابطه واقعی نداشتم جز دو هفته ای ک رابطه  ک چ عرض کنم فقط به هم دست میدادیم و ...

من شل میکنم ولی اون تموم تلاششو میکنه ک باز مث قبل بشم.از یه طرف با خودم میگم کسی مث اون پیدا نمیشه ک اینقدر دوسم داشته از یه طرفم هی دلسرد میشم😕🥲اینقد سردرگمم ک نگو

آره منم قبلا حس خوبی ب رابطه مجازی نداشتم ولی این با همه کسایی ک باشون تو رابطه بودم فرق میکنه حسش و ...

خوبه باز رابطتون فقط در حد مجازی نبوده و همو دیدین 

من الان باید از تو یاد بگیرم 😄 

ب نظر من بخاطر فاصله ی دوری ک از هم دارینه .. 

من شل میکنم ولی اون تموم تلاششو میکنه ک باز مث قبل بشم.از یه طرف با خودم میگم کسی مث اون پیدا نمیشه ...

اینجوری پیش بره دیگه این رابطه یه طرفه میشه ها هواست باشه .. 

ولی نمیدونم حس میکنم خیالت راحته ک همیشه هست اگه ادامش بدی ی روز میبینی یا تو اونو بلاک کردی یا اون تورو ..