2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام 

جلب سیار یعنی اینکه بتونی بجز محل اقامت متهم جایی دیگه هم اگه باشه بتونی جلبش کنی 

دستور جلب دارای شرایطی هستش که توش نوشته شده از جنله چه ساعتی از شبانه روز 

روز جمعه هم میتونی اما باید بری کلانتری محل و ببینی مامور دارن یا نه سعی کن متقاعدشون کنی باهات همکاری کنن

اگر در هنگام نوشتن دستور جلب توسط بازپرس یا دادیار ازش بخواید که مثلا تمام ساعات شبانه روز و همچنین همراه با کلیدساز رو بده شاید انجام بده و اینکه حتما توجه کن بدون مدت انقضا بگیری

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
سلام  جلب سیار یعنی اینکه بتونی بجز محل اقامت متهم جایی دیگه هم اگه باشه بتونی جلبش کنی  ...

امرو واسم پیام اومد ک پرونده ش ب اجرای کیفری واصل شد اما اون نمیدونم کجاست خیلی وقته فراریه و حتی جلسات دادگاهش روهم نیومد..حالا میخوام برم جلب سیار بگیرم میخوام بدونم فردا جمعه ست و تعطیله میشه رف 

یا اصلا کجا برم کلانتری یا دادگاه

امرو واسم پیام اومد ک پرونده ش ب اجرای کیفری واصل شد اما اون نمیدونم کجاست خیلی وقته فراریه و حتی جل ...

عزیزم شما باید برید احرا احکام اونجا نامه بهت میدن میری پیش قاضی و جلب سیار بگیر بگو مخفیگاهش جای ثابت نیست بگو نصف شب میاد بیرون تا بهت تمام ساعات بزنه که البته از طلوع افتاب تا شب میدن اصولا ، حتما هم ورود به مخفیگاه همراه با کلیدساز بگیر 

از اجرا هم درخواست بده که حساباش مسدود بشه 

البته اون الان میتونه بیاد وثیقه بزاره و چون حکم غیابیه واخواهی کنه و مجدد از نو رسیدگی شروع بشه و دفاعیات ایشونم لحاظ بشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️