2777
2789

اسی جان تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله همه ی عزیزانم  و مخصوصا خواهرام و برادرام صاحب بهترین شغلای دولتی با حقوقای بالا و صاحب بهترین همسران و بهترین اولاد سالم و صالح و زیبا بشن🙏😓 هر کدوم دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا خیلی دعام کن  انشالله خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و اونایی که بخاطر ظاهرم ول کردن مثل سگ پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا و قران دعام کن انشالله پدرم امشب بمیره از شرش خلاص شیم یه نفس راحت بکشیم و انشالله به حق محمد و آل محمد حقوق پدرمو مادرم بگیره گناه داره حسرت همه چی به دل مادرم و ما مونده😭😭😭😭

تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله هر کی در حق من و عزیزانم ظلم کرد و ناراحتمون کرد و حقمونو خورد انشالله به زمین گرم بخوره بدبخت شه و همه چیشو از دست بده🤲🙏😭

اسمم : مهشید هادی 

ان شاءالله بحق امام رضا علیه السلام 

حاجت دلت مستجاب باشه 

الهی خدا از عمق ِ وجود خوشحالت کنه 

الهی عاقبتت ختم بخیر باشه 

😍🍃

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲