2777
2789
عنوان

پرستاری

205 بازدید | 19 پست

من اصلا رشته امو دوست ندارم...

کسی هست اینجا پرستار باشه 

از شغلش راضی هست؟

حس میکنم درآمدش واقعا نسبت به سختیه کارش کمه 

بعد اصلا از محیط بیمارستان خوشم نمیاد 

ولی نمیتونم به کنکور دوباره دادنم فکر کنم 

فقط یه دلیلی میخوام که ادامه بدم 

حس میکنم از هر لحاظ افسرده شدم 

اولا امید داشتم که برم مدرک کارشناسی زخممو بگیرم حداقل درامدم خوب بشه 

بعد الان فهمیدم به شدت اشباع شده و کار براش نیست...

نمیدونم راهنماییم کنید

درآمدش که عالیه. سختی کار انچنانی ام مداره. چندروز پیش یه پرستار تاپیک زده بود درمورد حقوقش. گفت پایه حقوقم حدود ۱۱ تومنه با اضافه کاری و این داستانا به ۱۶، ۱۷ میرسه. دخترخالمم پرستاره اونم دقیقا همینو میگه. دوران کرونا حقوق پرستارارو خیلی بالا بردن. الان همه آرزوی پرستار شدن و دارن والا

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ؤاقعا علاقه میخواد رشته ای ام هست که با خیلیا در ارتباطی برا همین علاقت مهمه درآمدش هم بد نی خوبه دیگ همه درآمدها کمه الان باز پرستاری بد نیس

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
درآمدش که عالیه. سختی کار انچنانی ام مداره. چندروز پیش یه پرستار تاپیک زده بود درمورد حقوقش. گفت پای ...

خدا کنه همه جا پرستارا همینقدر بگیرن و واقعا اون چیزی که شما میگید باشه 🥲

من پرستارم و خوب میگم دقیقا حرفات درسته با توجه به شرایط جامعه الان دیگه با این درآمدها هیچ کاری نمیشه کرد یکی مثل من دوست داشتم تحملش برام راحت تره اما اگر دوست نداشته باشی خیلی بیشتر اذیت میشی شاید بهتر باشه به ارشد فکر کنی و مشاوره بگیری از یک مشاور خوب 

من پرستارم و خوب میگم دقیقا حرفات درسته با توجه به شرایط جامعه الان دیگه با این درآمدها هیچ کاری نمی ...

پس درآمدش واقعا خوب نیست ....خود پرستاریو که دوست ندارم درساشم دوست ندارم ادامه تحصیل واقعا برام سخته 

راجب مهاجرتش چی؟

تنها امیدم همین مهاجرت راحتشه

پس درآمدش واقعا خوب نیست ....خود پرستاریو که دوست ندارم درساشم دوست ندارم ادامه تحصیل واقعا برام سخت ...

زبان در کنارش کار کن خیلی از بچه های پرستاری مهاجرت کردن اما حتما رو زبانت باید کار کنی در کنار پرستاری
آره اینجوری خوبه 

هیچی منم پشیمونم  اصلا ارزش نداره  تعطیلی نداری مرخصی نمیدن شیفت شب داری  ا‌دامه ب ...

استادمم میگفت مرکز بهداشت کارش نسبت به بیمارستان خیلی راحت تره ولی خب درآمدش چی؟

اصلا نمیتونم به حقوق کم راضی بشم 

برا همین خیلی اذیتم 

شنیدم تامین اجتماعیم فایده نداره پول اضافی که میده برا شیفتا سنگینشه

درآمدش که عالیه. سختی کار انچنانی ام مداره. چندروز پیش یه پرستار تاپیک زده بود درمورد حقوقش. گفت پای ...

نه بخدا کی آرزو داره 

والا من هرکیو که دیدم ناراضی بوده 

نصف بیشتر بچه ها کلاس خودمونم پشیمونن 

استادمم میگفت مرکز بهداشت کارش نسبت به بیمارستان خیلی راحت تره ولی خب درآمدش چی؟ اصلا نمیتونم به حق ...

چقد کمتره نهایت ۲ ۳ تومن چون مرکز دیگه کارانه و اضافه کار نداره 

عزیزم وقتی بری بیمارستان زندگیت میشه فقط شیفت خواب یا بیمارستان شیفتی یا خونه خوابی اصلا فرصت نمیکنی از اون پولی که در میاری لذت ببری حالا ۱۰۰ میلیون باشه چه فایده؟! 

زبان در کنارش کار کن خیلی از بچه های پرستاری مهاجرت کردن اما حتما رو زبانت باید کار کنی در کنار پرست ...

نمیدونی بهترین کشورا کدومن؟

خودم آمریکا رو‌خیلی شنیدم پذیرش پرستارش بالاست ولی فکر نمیکنم بتونیم بریم 

بعد نمیدونی چه کارایی شانس قبولیتو بالا میره 

اصلا نمیدونم چیکار کنم برا مهاجرت ..هعییییی

نمیدونی بهترین کشورا کدومن؟ خودم آمریکا رو‌خیلی شنیدم پذیرش پرستارش بالاست ولی فکر نمیکنم بتونیم بر ...

اگر شرایط مهاجرت داری برو مشاوره بگیر بیشتر همکاری من رفتن آلمان کانادا دانمارک 

چقد کمتره نهایت ۲ ۳ تومن چون مرکز دیگه کارانه و اضافه کار نداره  عزیزم وقتی بری بیمارستان زندگ ...

جدا چقدر بد...واقعا فرسوده میشم پس 

خب عزیزم راجب مهاجرتش میدونی از کجا اطلاعات بگیرم 

اخه شنیدم سختی کارش بعد مهاجرت بیشتر میشه 

تمام کارایی که اینجا بهیار انجام میده اونجا وظیفه اش با خود پرستاره...

یعنی میگی کنکور بدم

چون هنوز وقت دارم تاره ۱۹سالم شده