امشب آخرین شب قدره،شبی که سرنوشت یک سال آدم نوشته میشه و گناهان بخشیده میشه،همهی ما تو زندگی مشکل داریم ولی جنس مشکلاتمون با هم فرق داره،کسی رو ندیدم بدون مشکل باشه،خدایا همه مریضهایی که تو تخت بیمارستان هستند شفاشون رو بده، اونهایی که بیکارن تا سال دیگه برن سرکار مورد علاقشون.کسایی که بچه دار نمیشن تا سال دیگه این موقع یک بچه سالم و صالح بهشون بده،اونایی که واسه آبادی این کشور تلاش میکنند،سایهشون رو برای این کشور حفظ کن و...التماس دعا
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
دوستان برای ازدواج موفق و اشتغال پایدار با درامد عالی برای محدثه لطفا دعا میکنید
برای هدایت برادرم به راه راست و محافظت خداوند ازش لطفا دعا میکنید
هرکی لایک کرد براش سوره توحید میخونم
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات