2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر استون صدردصد داری بزن به پنبه بپیچ دور ناخن هات و فویل ببندید  بیست دقیقه باشه در میاد اگر نشد تا نیم ساعت تایم رو ادامه بدید نشد ببرید ریمو کنن با سوهان برقی وگرنه ناخن آسیب میبینه و ممکنه شکسته بشه عفونی بشه

میتونی استن صد درصد بگیری با پنبه بذاری روش. فویل بپیچی. نیم ساعت بمونه. اروم از بغل ها دست بزنی جدا میشه.

اگ.نشد مجددا تکرار کن.

میتونی با ناخن گیر کوتاه کنی. سوهان بزنی صبر کنی بیاد بالا. هردفه کوتاه کنی تا کامل ناخن خودت بشه

اول با سوهان چوبی یکمی سطح ناخنتو سوهان بزن تا ژل لاکت بره. بعد پنبه به استون اغشته کنه دور انگشتات با فویل بپیچ بزار بمونه بعد خود مواد کم کم کنده میشه بعد با عقب زن ناخن مواد بردار . یه سوهان کم بکش بعدش بافر بکش

برا لمینت هم جواب میده؟

ن عزیزم فقط کاشت . لمینت ک خودش ب مرور از کناره خا بلند میشه و الکی میتونه ریموش کنه دستتو چند دقیقه کنی داخل اسیتون

میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم 

بچها یه سوال ذهنمو درگیر کرده اونایی ک ناخون کاشتن ناخون اصلی خودشونو کندن؟ اگه ن پس اون زیر رشد میکنه چجوریه قضیش توضیح بدین ممنون❤

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌