2789
عنوان

پرستارا

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضی رو نمیدونم ولی واقعا تایم کاریش زیاده  اگه به مهاجرت فکر می‌کنی سفت و سخت بچسب بهش

مهاجرت ک نمیتونم 

مرا هزار امید است و هر هزارش همه اوست❤️
من خیلی دوسش دارم ـ با اینی ک اصلا تو دوران دانشگاه و قبل کنکورم از پرستاری خوشم نمیومد

وقت ازاد دازین پزستار چ بخشی هستین؟

حرف,بقیه رو ول کن اگر علاقه داری سختیش هم.شیرینه

علاقه ک دارم ولیی میگن وقت مسافرتو هیچی نداری میگم خب پس این چ زندگیه من همش سر کار باشم 😐ی روز استراحت نداشته باشم

1. کلا توی دانشگاه همیشه رشته رو میخوان بکوبن به دلایلی 

2. بقیه همینجوری یه حرفی میزنن

3. اما واقعیت اینه توی رشته های علوم پزشکی همیشه با درد و ناراحتی بیمار باید مواجه بشی و این ممکنه روت تاثیر بزاره 

اره خوبه،  من حتی این ماه ی جا دیگم کنارش رفتم سر کار من اورژانسم

والا انقددد. از بدیش گفتن میگن وقت مسافرتیم نداری اگ خونه ام هستی از شدت خستگی داری جون میدی دور از جون 

وووو زندگیت میشه بیمارستان. 

و از زندگی چیزی ننیفهمی

من با علاقه انتخابش کردممم  دوستش داشتم ولی انقد دارن از بدیش میگنن حتی یکی از فامیلامون گفت د ...

منم با علاقه انتخابش کردم ولی واردش که شدم فهمیدم چه خبره به قول معروف این رشته از دور فقط قشنگه 

منظور از حمالی هم بیگاریه دو برابر اون چیزی که بهت حقوق میدن کار میکشن 

تعطیلی نداری تاسوعا عاشورا عید سال تحویل شب یلدا شب تولد نداری 

مرخصی فقط ۳۰ روز در سال داری یعنی میشه ماهی ۲ و نیم روز 😑😂 که نمیدن اگر هم بدن با هزار بدبختی و اصرار و التماس سرپرستار خیلی راحت میگه نیرو ندارم وایسا بعد اگر بدن جوری شیفتاتو مینویسن ( فشرده و سنگین) که قید مرخصی رو بزنی و بگی مرخصی نمیخوام عوضش شیفت سبک بدین 

شیفت شب داری و اختلال خواب و هزار تا عوارض 

ببین فقط در صورتی ادامه بده که بعدا بری اموزش پرورش یا مرکز بهداشت یا مهاجرت 

در غیر این صورت فایده نداره