2777
2789
عنوان

امام زمانم ❤️❤️

85 بازدید | 12 پست

یا اماااممم زمان ، یا مولا  بیا  آقا  بیاااا  🥺

ا‌مشب،شب۲۳رمـ‌ضان‌هست
مـ‌یدونید‌دیگہ؟؟!
مـ‌یشہ‌شــ‌ب‌جمـ‌عہ !  !
"روایت‌قطعے‌داریم؛
اگر‌قرار‌بہ‌ظہور‌آقـ‌ا‌در‌امـ‌سال
باشہ،بـاید‌سحـ‌ر‌یا‌صبح‌صداے
صِیحـہ‌‌ے‌آسمانے(یڪ‌صدایے‌مانند
رعد‌و‌بــ‌رق)‌رو‌بشنویم‌و‌‌این‌صیحہ
اگرشــ‌ب‌جمعہ‌
باشہ‌شنیده‌میشہ
-مـ‌ا‌بـ‌اید‌چیڪار‌ڪنیم ؟ !
بـ‌اید‌ تمـ‌ام‌آرزوهـ‌ا‌و‌مناجات
مونو‌بـ‌زاریم‌زمـ‌ین
فقط‌و‌فقط‌از‌خـ‌دا‌
ظہور‌مو‌لـ‌اروتمنـ‌ا‌ڪنیم
ظہور‌و‌فــ‌رج‌حـ‌ضرت‌صاحب‌الزماݩ
(عجـ‌ل‌الله)‌مہم‌ترین‌اتـ‌فاق‌زندگـے
همہ‌ے‌مـ‌است
ایـ‌ن‌پـ‌یام‌روتـ‌اجایے‌ڪہ‌ممکنہ
منـ‌تشر‌ڪنیدو‌امشـ‌ب‌راس‌ساعت
¹²شـ‌ب‌همگے‌‌دعاے‌فـ‌رج(الہے‌عـ‌ظم
البلـ‌اء)‌بخـ‌ونید
اگـر‌
امشب‌ یا صبح این‌صــ‌دا‌رو‌بشنویم‌امـ‌سال‌،
سـ‌الِ‌ظہـ‌ور‌
اقـ‌ا‌حضرت‌مہـ‌دے‌‌هست‌انشـ‌اءلله
امـ‌ا‌اگـ‌ر‌فردا‌این‌صـ‌دا‌رو‌نشنویم
بـ‌اید‌چندسـ‌ال‌دیگہ‌منتظربمـ‌ونیم،
تـ‌ا‌دوباره‌شب‌بیست‌وسـ‌وم‌بشہ‌شب
جمعـہ‌چـ‌ون‌مـ‌اه‌هاے‌قمـ‌رےهـر‌ده
سـ‌ال‌ده‌روز‌جـ‌لو‌میفتہ💔
پــ‌س‌  بے‌تفـ‌ا‌وت‌  نبــ‌اشیم !!!

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

دعای فرج

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 

بله تا ده سال دیگه هم یک سال توش شب بیست وسوم‌تو شب جمعه است واینکه قبل از این صیحه اسمانی سفیانی یمانی جنگ جهانی و اشوب ها در مکه که حج به خون کشیده می شه خواهد بود پس وقتش نشده

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
بله تا ده سال دیگه هم یک سال توش شب بیست وسوم‌تو شب جمعه است واینکه قبل از این صیحه اسمانی سفیانی یم ...

🥺🥺🥺🥺🥺ینی اتفاق نمیوفته ب این زودیا😭😭😭😭

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 
🥺🥺🥺🥺🥺ینی اتفاق نمیوفته ب این زودیا😭😭😭😭

تو این ده سال بله ان شاءالله اتفاق میفته ولی تا چند سال دیگه جنگ جهانی ، مرگ سرخ و مرگ سفید ،‌ پیدایش ملخ های خون رنگ ، اگر تا ده سال دیگه زنده باشیم می بینیم ان شاءالله در سال ظهور حاجی ها تو مکه همدیگرو مثل یک کسانی به هاری دچار شدن می کشن ، شب یکی رئیس جمهور می شه صبح همان روز کشته می شه هرج و مرج شدید ، اگر تا ده سال دیگه زنده باشیم می بینیم

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
تو این ده سال بله ان شاءالله اتفاق میفته ولی تا چند سال دیگه جنگ جهانی ، مرگ سرخ و مرگ سفید ،‌ پیدای ...

عزیزم من تو یک کلیپ دیدم که میگفت همه ی این اتفاق ها میتونه تو یک روز هم اتفاق بیفته وشروع بشه 

من جندروز پیش کربلا بودم اونجا یک اقایی میگفت اقای سیستانی گفته ظهور امام زمان خیلی خیلی نزدیکه ، میگفت نگفته نزدیکه ، گفته خیلی خیلی نزدیکه ، خوشبحالتون که تو کربلا یین موقع شنیدن صدا ی اسمانی

قسمت نشد بمونیم امشب ، ولی خیلی امیددارم به این شب 

عزیزم من تو یک کلیپ دیدم که میگفت همه ی این اتفاق ها میتونه تو یک روز هم اتفاق بیفته وشروع بشه  ...

بله نزدیک در این دهه اخیر ان شاءالله من خودم از نزدیک کنار ایت الله بهجت ره بودم هفت بار هم کربلا مشرف شدم الحمدالله نه اینکه بگم ولی خداوند مارو موفق کنه زنده باشیم ببینیم نزدیک ولی قبل از صیحه علامت های دیگه ای هم داره که همه این ها از ماه رجب شروع می شه ان شاءالله تا ده سال اخیر شاید پنج سال شاید هفت سال ولی تا ده سال باذن الله ظهور خواهد بود فقط خدا کمک کنه جزو یک سوم باشیم