2777
2789
عنوان

بد گفتم ؟

213 بازدید | 4 پست

من اومدم خونه پدر شوهرم تو شهرستان .بعد بچه برادرشوهرم که از دخترم هم بزرگ ه به دخترم گیر داده بود که اگه فلان کار  و کنی به مامانت میگم .اونم داد میزد که نگو .اون کار دخترم هم این بود که پا ها شو پارانتزی باز کرده بود .دخترم پا میشد بعد بچه برادرشوهرم می گفت فلان کار و نکنی میگم به مامانت .دخترم هم داد و بیداد می گفت باشه باشه.چند بار گفت رفت تو مخ م.برگشتم به دخترم میگم خوب بگه مگه چی کار کردی .به بچه برادرشوهرم هم گفت که یا بگو به من یا تموم کن تهدید نکن .برادرشوهر م میگه باید به دخترت بگی داد نزنه .منم میگم اگه نگه این داد نمیزنه .بعد بچه برادرشوهر هم برگشته به من میگه یه کاری نکن گریه بندازمت ها .منم گفتم من گریه نمی کنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه برادر شوهرت گناهی نکرده نتیجه تربیت مادر و پدرش حتما اونا همیشه اینجوری تهدیدش کردن واسه همین اونم با ضعیف تر از خودش همون رفتار و داره

بنظرم تو که شنیدی مستقیم بش میگفتی عزیزم این کار دخترم اشکالی نداره با یه لبخند و توجه و حواسشو به یه موضوعی پرت میکردی بیاین این کارتون ببینید بیاین با هم فلان بازی کنیم تا با دخترت لجبازی نکنه